Suunnistuskilpailuja Kuopiossa

Historiasta on hyvä ottaa oppia ja suunnata katse kohti tulevaa. Seuramme on järjestänyt hiihtosuunnistuksen MM-kilpailut, Jukolan viestin kaksi kertaa, Leimaus-leirin ja Fin5-suunnistusviikon. Tulevina vuosina järjestämme suunnistustapahtumia vuoden 2025 MM-kisojen järjestelyjä ajatellen, joista tärkeimpinä kansainvälisenä näytönpaikkoina Euromeeting 2023 ja World Cup 2024.

 

 

 

 

 

 

 

 

Seuran nuoret siivouspuuhissa kesällä 2020

 

 

 

 

Tulevana kesänä KuoSu järjestää kolme suunnistustapahtumaa. Rogaining juostaan 9.5. Neulaniemessä, Suunnistusliigan osakilpailu 31.7. Kortejoella QP Resortin (entinen Vaajasalon sairaala) piha-alueen toimiessa kilpailukeskuksena ja am-keskimatka ja yösuunnistus 18.9. Vartialassa.  Kilpailujaoston huumoripitoisen päätöksen mukaan Suunnistusliigan järjestävät nuorekkaat alle 60- ja am-kisat yli 60-vuotiaat. Rogainingiin kysellään apureita ikärasismiin sortumatta. Kaikissa saa tietenkin olla mukana.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kokonaisuus koostuu pienistä asioista. Älä tee umpisolmua.

 

 

 

 

Kesä lähestyy uhkaavasti. Toivottavasti pääsemme suunnistamaan ilman rajoituksia, mutta älä anna kilpailuvietin viedä sinua päivästä toiseen. Talkoista saatujen tulojen tyrehtyessä seuran on uudistettava tapoja hankkia rahaa toiminnan pyörittämiseen. Varainhankinta onnistuu myös oman lajin parissa. Säästä pieni pala ajatuksiasi myös järjestelytehtäviin.

Järjestelytehtäviin pääset ilmoittautumalla lomakkeella:

Suunnistusliigan osakilpailu 31.7. Kortejoki

Am-keskimatka ja yösuunnistus 18.9. Vartiala