Suunnistusta turvallisesti

Olemme sitoutuneet siihen, että Kuopion Suunnistajissa voit suunnistaa turvallisesti, tulla kohdelluksi kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti sekä harrastaa urheilua häirintävapaasti. Tällä sivulta löydät ohjeita, miten toimia ja keneen ottaa yhteyttä, mikäli koet saaneesi epäasiallista kohtelua. 

Miten toimia, jos kohtaat epäasiallista käytöstä?

 

Epäasiallista kohtelua ovat mm. kiusaaminen, seksuaalinen häirintä ja kaikenlainen väkivalta. Mikäli huomaat sellaista Kuopion Suunnistajien toiminnassa tai tapahtumissa, ilmoita asiasta välittömästi paikalla olevalle vetäjälle tai jommalle kummalle Kuopion Suunnistajien nimeämälle yhdyshenkilöille Jaana Turuselle tai Sampo Hyppölälle (yhteystiedot alla). Ota asia puheeksi, vaikka et olisi täysin varma onko kyse häirinnästä.

Mikäli koet itse tulleesi kohdelluksi epäasiallisesti Kuopion Suunnistajien toiminnassa tai tapahtumissa, ota yhteyttä Jaana Turuseen tai Sampo Hyppölään (yhteystiedot alla). Voimme keskustella puhelimitse tai sopia tapaamisen. Keskustelu on täysin luottamuksellista eikä mitään siinä puhuttua kerrota eteenpäin ilman lupaasi. Asiaa voidaan selvittää myös nimettömästi.

Kuopion Suunnistajien nimeämät yhteyshenkilöt

 

Jaana Turunen
050 563 8458
juanita.turunen(ät)gmail.com

Sampo Hyppölä
044 250 5343
sampo.hyppola(ät)gmail.com

 

Mikäli haluat ottaa asiasta yhteyttä seuramme ulkopuoliseen tahoon, löydät apua Et ole yksin -sivustolta.