Liity jäseneksi!

 Monenlaisia jäsenyyksiä

Kuopion Suunnistajissa on monenlaisia jäseniä aloittajista tavoitteellisesti treenaaviin ja kilpaileviin sekä lapsista veteraaneihin kuntoilijoita unohtamatta. Suunnistus on koko perheen laji! Voit tulla mukaan, vaikka et vielä osaisikaan suunnistaa. Me opetamme kädestä pitäen. Suunnistusuran ja -harrastuksen lisäksi voit kehittää taitojasi ratamestarina ja pääset aitiopaikalle katsomaan kansainvälisiä kilpailuja, sillä Kuopion Suunnistajat isännöivät suunnistuksen mm-kilpailuja 2025.

Jäsenyys kannattaa, sillä

 • saat suunnistusohjausta ja -opetusta rajattomasti
 • voit käydä alennetulla karttamaksulla kuntosuunnistuksissa ja maksutta/ pienellä lisämaksulla lähes kaikissa taitoharjoituksissa
 • saat oikeuden osallistua nuorisotoimintaan, harjoituksiin ja kilpailuihin
 • pääset mukaan aikuisten valmennusryhmiin
 • saat oikeuden osallistua kansallisiin ja kansainvälisiin suunnistuskilpailuihin
 • saat mukavia suunnistuskavereita sekä unohtumattomia suunnistuselämyksiä

Liity mukaan näin

Seuraan liittyminen tapahtuu Suomisport-palvelun kautta. Suomisportia voi käyttää joko verkkoselaimen tai maksuttomasti ladattavan mobiilisovelluksen kautta. Suomisport on Olympiakomitean tuottama urheiluyhteisön käyttämä digitaalinen urheilupalvelu. Suomisportin ilmainen mobiilisovellus on ladattavissa Google Play ja App Storepalveluissa.

Suosittelemme lataamaan Suomisport-sovelluksen matkapuhelimeen sovelluskaupasta, sillä siellä voit maksaa helposti maksuja ja saat sovellukseen sinua koskevia viestejä mm. harjoituksista ja muista tapahtumista.

1) Luo itsellesi tunnus Suomisport-palveluun

Luo tunnukset Suomisport-palveluun. Jos sinä tai lapsesi harrastaa toisessa Suomisporttia käyttävässä seurassa tai olet hankkinut kilpailemista varten lisenssin tai olet ilmoittautunut kuntorasteille rastilippu.fi-palvelun kautta, sinulla on jo Suomisport-tili.

2) Valitse sopiva jäsenluokka 

​Kun olet luonut tunnukset, valitse itsellesi sopiva jäsenluokka alla olevista vaihtoehdoista klikkaamalla sopivaa linkkiä tästä, ei Suomisportista. Lisätietoja eri jäsenyyksistä löydät alempaa tältä sivulta.

Kirjaudu valitsemasi jäsenmaksuluokan linkin kautta Suomisportiin ja toimi siellä saamiesi ohjeiden mukaan. Palaa sen jälkeen takaisin tälle sivulle.

3) Maksa jäsenmaksu

Jäsenmaksu määräytyy jäsenluokan mukaisesti. Liittymispyynnön lähettämisen jälkeen seuran pääkäyttäjät käsittelevät liittymispyynnöt muutaman päivän sisään.

 • Jäsenmaksu tulee käsittelyn jälkeen näkyviin Sporttitilillesi kohtaan Maksut -> Avoimet maksut.
 • Maksusta ei tule erillistä ilmoitusta.
 • Suomisport ohjaa sinut maksamaan esim. MobilePayllä tai verkkopankissa. Maksa jäsenmaksu.
 • Jos sinulla on lapsia, jotka on yhdistetty Sporttitiliisi, maksa jokaisen lapsen jäsenmaksu myös.

Jäsenmaksun maksaminen sähköisillä liikuntaeduilla

 • Sähköisistä maksuvälineistä hyväksytään Eazybreak, Epassi, MyEdenred ja Smartum-saldo.
 • Valitse tällöin jäsenluokaksi: Aikuiset, maksan liikuntaeduilla
 • Suomisport ei lähetä erillistä jäsenmaksua, vaan jäsenmaksu maksetaan seuran sihteeriltä saatujen ohjeiden mukaan. Lähetä tieto liittymisestäsi info@kuopionsuunnistajat.fi.

4) Liity sopiviin ryhmiin

 Valitse ainakin Kaikki seuran jäsenet -ryhmä. KuoSun harjoitukset -ryhmässä saat tietoa ja pääset ilmoittautumaan mukaan viikkotreeneihin. Lapset ja nuoret -ryhmä on alle 18-vuotiaille suunnistajille ja heidän huoltajilleen. 

Jäsen- ja kilpailumaksut 2024

 

Linkit Suomisportin ohjevideoihin

Ongelmatilanteissa Suomisport tili- ja kirjautumisasioiden osalta ota yhteyttä Suomisportin asiakastukeen. Kuopion Suunnistajien käytäntöjen osalta voit olla yhteydessä seuramme sihteeriin info@kuopionsuunnistajat.fi .

Vastinetta jäsenmaksullesi

 • Alennettu hinta torstairasteille (jäsen 5 €, ei jäsen 8 €).
 • Voit osallistua vapaasti erilaisiin valmennusjaoston ja nuorisojaoston järjestämiin treeneihin ja harjoituksiin ympäri vuoden.
 • Ilmainen osallistuminen viesteihin; mm. Jukolan- ja Venlojen viestit sekä SM- ja AM-viestit.
 • Lapsille ja nuorille seura maksaa kaikki kilpailumaksut ja tukee seuran leirimaksujen kuluissa. Lapset saavat myös lainasuunistuspaidan käyttöönsä.

Järjestämme yhdessä tapahtumia

Seuran mahtavat edut ja laaja treenitarjonta on mahdollista vain aktiivisen talkootyön ansiosta. Seuralla ei ole yhtään palkattua työntekijää. Hyvän seurahengen ansiosta yhdessä tekeminen on mielekästä ja mukavaa.

 • Odotamme jäsenien osallistuvan vähintään viisi kertaa kauden aikana erilaisiin talkootöihin, kuten kuntorastien järjestämiseen, Tervaruukin latukahvilan hoitamiseen, lasten ja aikuisten suunnistukoulun ohjaamiseen, kilpailuiden järjestämiseen ja muihin talkoisiin. Kaikkiin tehtäviin opastetaan. Talkootyöt pysyvät hyvin kohtuullisina, mikäli kaikki jäsenet osallistuvat niihin vuorollaan.
 • Harjoitusten, tapahtumien ja kilpailujen järjestämisessä toivomme seuralaisilta talkoohenkeä mahdollisuuksien mukaan.

 

Lapset alle 15 -vuotiaat

Jäsenmaksu 100 €, sisältää ohjatut harjoitukset ja harjoitusmateriaalit niin kesä- kuin talvikaudella sekä lainasuunnistuspaidan seuralta. Seuraavat perheen alle 15 v sisarukset 80 €. Seura maksaa kaikki osanottomaksut lukuun ottamatta rastiviikkoja ja ulkomaisia henkilökohtaisia kilpailuja. Lisenssi ja mahdolliset vakuutukset hankitaan itse Suomisportin kautta (ei sisälly jäsenmaksuun). 

 

Nuoret 15 – 20-vuotiaat

Jäsenmaksu 100 €. Jäsenmaksun suorittamalla jäsen voi käydä torstairasteilla maksutta, saa oikeuden osallistua seuran harjoituksiin ja ilmoittautumispalveluun. Seura maksaa kaikki osanottomaksut lukuun ottamatta rastiviikkoja ja ulkomaisia henkilökohtaisia kilpailuja. Lisäksi jäsen saa oikeuden mahdollisiin seuraetuuksiin. Lisenssi ja mahdolliset vakuutukset hankitaan itse Suomisportin kautta (ei sisälly jäsenmaksuun). 

 

Aikuiset

Jäsenmaksu 70 €. Jäsenmaksun suorittamalla jäsen saa alennusta torstairastien maksuista, saa oikeuden osallistua seuran harjoituksiin ja ilmoittautumispalveluun, saa ilmaisen osanoton viesteihin (Jukola-, SM- ja AM-viestit) ja seuranmestaruuskilpailuihin. Lisäksi jäsen saa oikeuden mahdollisiin seuraetuuksiin. Seuran aikuisjäsenet maksavat itse henkilökohtaisten kilpailuiden kilpailumaksut ilmoittautuessaan IRMA – järjestelmän kautta. Lisenssi ja mahdolliset vakuutukset hankitaan itse Suomisportin kautta (ei sisälly jäsenmaksuun). 

 

Kunniajäsen, vapaajäsen

Ei jäsenmaksua. Vapaajäsen maksaa vuoden aikaan kertyneet kilpailumaksut. Lisenssi ja mahdolliset vakuutukset hankitaan itse Suomisportin kautta. 

 

Kannatusjäsenmaksu

200 €.