Liity jäseneksi!

 Monenlaisia jäsenyyksiä

Kuopion Suunnistajissa on monenlaisia jäseniä aloittajista tavoitteellisesti treenaaviin ja kilpaileviin sekä lapsista veteraaneihin kuntoilijoita unohtamatta. Suunnistus on koko perheen laji! Voit tulla mukaan, vaikka et vielä osaisikaan suunnistaa. Me opetamme kädestä pitäen. Suunnistusuran ja -harrastuksen lisäksi voit kehittää taitojasi ratamestarina ja pääset aitiopaikalle katsomaan kansainvälisiä kilpailuja, sillä Kuopion Suunnistajat isännöivät suunnistuksen mm-kilpailuja 2025.

Jäsenyys kannattaa, sillä

 • saat suunnistusohjausta ja -opetusta rajattomasti
 • voit käydä  alennetulla karttamaksulla kuntosuunnistuksissa ja ilmaiseksi lähes kaikissa taitoharjoituksissa
 • saat oikeuden osallistua nuorisotoimintaan, harjoituksiin ja kilpailuihin
 • pääset mukaan aikuisten valmennusryhmiin
 • saat oikeuden osallistua kansallisiin ja kansainvälisiin suunnistuskilpailuihin
 • saat mukavia suunnistuskavereita sekä unohtumattomia suunnistuselämyksiä

Liity mukaan näin

1.  Lähetä sähköpostia info@kuopionsuunnistajat.fi ja laita viestiin seuraavat liittyjän tiedot:

 • nimi
 • syntymäaika
 • postiosoite
 • sähköpostiosoite
 • puhelinnumero
 • alle 14-vuotiailta, joilla kausimaksuun sisältyy lisenssi ja vakuutus, tarvitaan koko sotu
 • alle 14-vuotiaan sotun voi laittaa suoraan info@kuopionsuunnistajat.fi tai soittamalla Sami Hämäläinen 0408460709

Liitä mukaan myös emitnumerosi ja lisenssinumerosi, mikäli sinulla on sellaiset. Ilmoittaessasi lapsen mukaan, anna myös huoltajan yhteystiedot. Kerro myös, jos lunastat itsellesi kilpailupaketin (kts. alla).

2.  Maksa jäsenmaksu, kun saat laskun sähköpostiisi.

 

Jäsen- ja kilpailumaksut 2020

Lapset alle 15 -vuotiaat

Jäsenmaksu 100 €, sisältää suunnistuskoulun ja lainasuunnistuspaidan seuralta sekä torstairastit lisämaksutta. Seuraavat saman perheen alle 15 vuotiaiden jäsenmaksu on 80 €. Seura maksaa kaikki osanottomaksut lukuun ottamatta rastiviikkoja ja ulkomaisia henkilökohtaisia kilpailuja. Jäsenmaksu sisältää suunnistusliiton lisenssin.

 

Nuoret 15 – 20-vuotiaat

Jäsenmaksu 60 €, sisältää suunnistusvalmennuksen ja -harjoitukset, torstairastit alennettuun hintaan, ilmaisen osanoton viesteihin (Jukola-, SM- ja am-viestit) ja seuranmestaruuskilpailuihin. Lisäksi jäsen saa oikeuden mahdollisiin seuraetuuksiin.

Nuorisojäsenen on mahdollista lunastaa itselleen ns. kilpailupaketti, joka sisältää kaikki kauden osanottomaksut lukuun ottamatta rastiviikkoja ja ulkomaisia henkilökohtaisia kilpailuja. Kilpailupaketin hinta on 30 €.

 

Aikuiset

Jäsenmaksu 60 €, sisältää suunnistusharjoitukset, torstairastit alennettuun hintaan, ilmaisen osanoton viesteihin (Jukola-, SM- ja am-viestit) ja seuranmestaruuskilpailuihin. Lisäksi jäsen saa oikeuden mahdollisiin seuraetuuksiin. Jos perusmaksun maksanut jäsen kilpailee muissa kilpailuissa kauden aikana, kaikki osanottomaksut laskutetaan kauden päättyessä.

Aikuisjäsenen on mahdollista lunastaa itselleen ns. kilpailupaketti, joka sisältää henkilökohtaisten kilpailujen osanottomaksuja 60 €:lla. Ylimenevän summan seura laskuttaa kauden päättyessä. Kilpailupaketin hinta on 50 €

Vapaajäsen, ei jäsenmaksua. Vapaajäsen maksaa vuoden aikaan kertyneet kilpailumaksut.

 

Kannatusjäsenmaksu

200 €.