SuunnistusValmennus

Kehitä taitojasi, treenaa tavoitteellisesti!

Valmennus

Valmennuksen tavoitteena on mahdollistaa suunnistajan taito- ja kuntotason kehitys mahdollisimman hyvin yksilön omat tavoitteet huomioiden. Fysiikka- ja taitoharjoittelun lisäksi valmennustoiminnassa otamme huomioon ravinnon, levon ja henkisen harjoittelun merkityksen urheilijan elämässä.

Tavoitteellisesti harjoittelevat urheilijat jaetaan Talentti-, Edustus- ja Aikuisten valmennusryhmiin.

  • Talenttiryhmä on avoin kaikille päämäärätietoisesti H/D13-21 sarjoissa suunnistaville, taidollista ja fyysistä nostetta uralleen hakeville suunnistajille. Talentit ovat matkalla kohti edustustehtäviä.
  • Edustusryhmän suunnistajat ovat seuramme hurjimpia suunnassakulkijoita. Henkilökohtaisen kehittymisen lisäksi panostamme suurviesteissä menestymiseen.
  • Aikuisten ryhmälle tarjoamme myös mahdollisuuden kehittyä harjoitustemme parissa.

Kilpasuunnistuksesta kiinnostuneille on tarjolla viikoittaista toimintaa. Harjoitukset löydät parhaiten Nimenhuudosta. Huomioi harjoituspaikkamaksut (Kuopiohalli). Seuran ulkopuoliset ovat tervetulleita harjoituksiin. Meiltä löytyy myös sinulle sopivia asukokonaisuuksia.

 

Yleisiä ohjeita:

  • Harjoitukset ovat avoimia kaikille seuran jäsenille. Mikäli harjoitukset/tapahtuma on kohdistettu tietylle ryhmälle/osanottajajoukolle, on siitä maininta erikseen
  • Harjoituksissa on aina teema, ne ovat taidollisesti ja/tai fyysisesti vaativia ja sopivat pääsääntöisesti yli 15v. kilpasuunnistajille. Harjoitteet suunnitellaan edustusurheilijan kehittymistä ajatellen, mutta niistä voi myös suunnitella kullekin sopivan harjoituksen. Nuoremmat voivat olla mukana esim. oman ohjaajan kanssa.
  • Kartan kanssa tehtävissä harjoituksissa karttoja riittää vain Nimenhuutoon ilmoittautuneille.  Suunnistusharjoituksissa seuran ulkopuolisille karttamaksu 5€.

Toiminnasta tarkemmin:

Sakari Hyvönen 040-5246614
Sami Hämäläinen 040-8460709
Timo Suhonen 050 403 5700

Tervetuloa mukaan!