Suunta huipulle -ohjelma

Kun suuntana on huippusuunnistus

Kuopion Suunnistajat on mukana Suunnistusliiton Suunta Huipulle -seuraohjelmassa yhdessä 20 muun suunnistusseuran kanssa. Ohjelman tavoitteena on kehittää harjoittelun laatua ja auttaa nuoria tavoitteellisesti harjoittelevia suunnistajia mahdollisimman tehokkaasti eteenpäin kohti kansallista ja kansainvälistä huipputasoa. Suunta Huipulle -ohjelman tukemana teemme tiivistä yhteistyötä muiden seurojen kanssa järjestäen leirejä, yhteisharjoituksia ja testitilaisuuksia.

 

Itä-Suomen Junionin leirit 

Itä-Suomen Junionin leirien tavoitteena on auttaa nuoria suunnistajia saavuttamaan SM-kisoissa vaadittava taitotaso. Leirien harjoitukset suunnitellaan ammattitaitoisten suunnistusvalmentajien toimesta ja leireillä on myös laadukas valmennus paikan päällä. Leirien harjoitusten taitotaso on HD14+ ja HD16.

Leirisuunnitelma kaudelle 2022

 

1. Sprinttileiri Hamina 2.-3.4.2022 (VeVe, KyS)

  • Teema ’Sprinttisuunnistus haltuun’

2. Pääsiäisleiri Rannikko 16.-18.4.2022 Pöytyä

  • Teema ’Suunnitelma ja rastinotto

3. Kevätleiri Ruokolahti 26.-28.5.2022 (SK Vuoksi)

  • Teema ’Käyrien avulla suunnistaminen’

4. Helleleiri Pohjois-Karjala 1.-2.7.2022 (KR)

  • Teema ’Suunnassa kulku ja matkan arviointi’

5. SM-leiri Anttolanhovi 8.-9(tai 10).8. (Navi) HallaCamp

  • Teema ’Reitinvalinta’
  • Tuntuma 1 : 15 000 mittakaavaan

 Lisätietoja: Jouko Turunen 0442032280, jokkeri.turunen@gmail.com  ja Sami Hämäläinen, 0408460709, sami.hamalainen76@gmail.com

Avoimet akatemiaharjoitukset

Avoimet akatemiaharjoitukset ovay yhteistyössä Kuopion seudun urheiluakatemian kanssa toteutettavia harjoituksia. Harjoitusohjelmaan kuuluvat talven aikana lauantaisin pitkät vk-harjoitukset korttelisuunnistaen. Harjoitukset suunnittelee akatemiavalmentaja Hannu Airila.

Harjoitukset ovat KuoSun jäsenille ilmaisia, muiden seurojen edustajilta karttamaksu 5 e. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Nimenhuudosta. Lumien sulettua avoimet akatemiaharjoitukset siirtyvät maastoon. Tarkemmat tiedot tulevat tälle sivulle sekä Nimenhuutoon.

Testaustoiminta

Suunta Huipulle -ominaisuustestit sekä 5000 m ja 3000 m ratatestit järjestetään kahdesti vuodessa. Tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan Nimenhuudossa.