Suunta huipulle -ohjelma

Kun suuntana on huippusuunnistus

Kuopion Suunnistajat on mukana Suunnistusliiton Suunta Huipulle -seuraohjelmassa yhdessä 20 muun suunnistusseuran kanssa. Ohjelman tavoitteena on kehittää harjoittelun laatua ja auttaa nuoria tavoitteellisesti harjoittelevia suunnistajia mahdollisimman tehokkaasti eteenpäin kohti kansallista ja kansainvälistä huipputasoa. Suunta Huipulle -ohjelman tukemana teemme tiivistä yhteistyötä muiden seurojen kanssa järjestäen leirejä, yhteisharjoituksia ja testitilaisuuksia.

 

Itä-Suomen Junionin leirit 

Itä-Suomen Junionin leirien tavoitteena on auttaa nuoria suunnistajia saavuttamaan SM-kisoissa vaadittava taitotaso. Leirien harjoitukset suunnitellaan ammattitaitoisten suunnistusvalmentajien toimesta ja leireillä on myös laadukas valmennus paikan päällä. Leirien harjoitusten taitotaso on HD14+ ja HD16.

Leirisuunnitelma kaudelle 2023

 

1. Sprinttileiri Hamina/ Kaakkois-Suomi 1.-2.4.2023

2. Kevätleiri Etelä-Karjala 29.4.-1.5.2023 (”Etelä-Karjalan farmi”)

  • Sisältää osallistumisen Rajarasti-kilpailuun lauantaina 29.4.

3. Suunta huipulle -leiri, Vuokatti 26.-29.6.2023 (KuoSu, Navi)

4. SM-pitkä valmistava leiri, Pohjois-Karjala, elokuu

5. Uuden kauden starttileiri, loka-marraskuun taite.

Tiedot täydentyvät alkuvuodesta 2023. 

 

Lisätietoja: Sami Hämäläinen, 0408460709, sami.hamalainen76@gmail.com ja Jouko Turunen 0442032280, jokkeri.turunen@gmail.com  

Savon suunnistusmafian kuukausittaiset treenipäivät

Järjestämme yhteistyössä Savon alueen suunnistusseurojen kanssa nuorille suunnistajille suunnatun treenipäivän keskimäärin kerran kuukaudessa. Näistä treenipäivistä ilmoitetaan SuomiSportissa sekä Savon suunnistusmafian WhatsApp-ryhmässä. Mikäli haluat liittyä ryhmään, laita viestiä Sami Hämäläiselle. 

Harjoitukset ovat KuoSun jäsenille ilmaisia, muiden seurojen edustajilta karttamaksu 5 e. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Nimenhuudosta. Lumien sulettua avoimet akatemiaharjoitukset siirtyvät maastoon. Tarkemmat tiedot tulevat tälle sivulle sekä Nimenhuutoon.

Testaustoiminta

Järjestämme tammi-helmikuussa sekä syys-lokakuussa 5000 m ja 3000 m ratatestit sekä Suunta huipulle -ominaisuustestit. Tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan SuomiSportissa ja Savon suunnistusmafian WhatsApp-ryhmässä.