Kuopion Suunnistajien toiminta pähkinänkuoressa

Kuopion Suunnistajat järjestää monenlaista suunnistustoimintaa ympärivuotisesti niin kuntoliikkujille kuin tavoitteellisesti kilpailuihin treenaaville. Tervetuloa mukaan!

Suunnistusharjoitukset

Valmennusjaoston järjestämät suunnistusharjoitukset ovat avoimia kaikille jäsenillemme. Ei-jäsenet voivat osallistua niihin viiden euron karttamaksulla. Talvikaudella treenit sisältävät mm. korttelirasteja ja juoksuharjoituksia Kuopio-hallissa. Kesäkaudella harjoitukset ovat pääasiassa maastoharjoituksia.

Suunnistustreenien tiedot löydät Suomisportista harjoitukset-ryhmästä. Lasten ja nuorten treenit löytyvät lasten ja nuorten ryhmästä. 

Torstairastit

Kuopion Suunnistajien kuntorastit tunnetaan nimellä torstairastit toteutuspäivän mukaan. Torstairasteille ovat tervetulleita kaikenikäiset suunnistajat lapsista veteraaneihin ja omasta taito- tai vauhtitasosta riippumatta. Torstairasteja järjestetään huhtikuun lopulta lokakuulle. Torstairastien hinnat ovat seuraavat:

  • 8 €/ krt, jäsenille 4 €/ krt, opiskelijat 5 €/ krt, Kuopion Suunnistajien nuoret alle 21 v maksutta
  • Sarjakortit:
    • 10 krt sarjakortti 65 €, jäsenille 35 €
    • 5 krt sarjakortti 35 €, jäsenille 18 €

Torstairastien tiedot löydät Rastilipusta.

Suunnistuskoulu

Kuopion Suunnistajat järjestää suunnistuskouluja vuosittain huhti-kesäkuussa. Suunnistuskoulut on tarkoitettu niin lajin aloittajille kuin suunnistustaitoaan kehittäville. Lapsille ja nuorille on omat suunnistuskoulut. Lisätietoja suunnistuskouluista löydät seuran nettisivuilta kuopionsuunnistajat.fi. Ilmoittautuminen suunnistuskouluihin avataan yleensä maaliskuussa.

Ratamestariksi, MM-kilpailuprojektiin, valmentajaksi

Jos olet jo kokenut suunnistaja, Kuopion Suunnistajissa pääset käyttämään taitojasi myös ratamestarina, valmentajana tai kilpailujärjestäjänä. Kauttamme pääset myös kouluttautumaan ja kehittämään taitojasi tekemisen kautta. Kuopion Suunnistajat isännöi suunnistuksen MM-kilpailuja 2025 ja järjestää edellisenä vuonna suunnistuksen maailman cupin osakilpailun, joten tarjolla on aitiopaikkoja suunnistuksen huipulla!

Kuopion Suunnistajien jäsenyys

Kuopion Suunnistajien jäsenenä osallistut suunnistusharjoituksiin lisämaksutta liikuntapaikkamaksuja lukuun ottamatta (esim. Kuopio-halli). Saat alennusta torstairastien maksuista ja pääset osallistumaan mm. Jukolan ja Venlojen viesteihin maksutta seuran joukkueessa.

Seuran jäsenmaksu (aikuinen) on 60 €/ vuosi. Maksuksi käyvät myös epassi, Smartum, Edenred ja vastaavat.

Lisätiedot ja tiedustelut: info@kuopionsuunnistajat.fi