Tervetuloa aikuisten suunnistuskouluun 2023

Päivitys 18.4.2023 Suunnistuskoulu on täynnä, mutta lisäpaikkoja voi tiedustella info@kuopionsuunnistajat.fi. Selvitämme myös uuden suunnistuskoulun toteuttamista syksyllä ja voit ilmoittaa kiinnostuksesi siihen sähköpostilla. 

Uutena kaksi ryhmää: aloittajat ja jonkin verran suunnistaneet

Onpa tavoitteenasi suunnistuskilpailuun tai -tapahtumaan osallistuminen, uuden kunto- tai luontoliikuntaharrastuksen aloittaminen, suunnistustaitojesi kehittäminen, turvallisesti luonnossa liikkumaan oppiminen tai uusien marjamaiden löytäminen, suunnistuskoulu on sinulle oikea paikka!

Suunnistuskoulussa edetään omien taitojen ja kunnon mukaan kävellen, hölkäten tai juosten.  Suunnistuskoulun opeilla uskaltaa osallistua vaikka Jukolan Viestiin! Tänä vuonna järjestämme alkeisryhmän aloittajille sekä jatkoryhmän jo kompassin käytön sujuvasti hallitseville ja jonkin verran esim. kuntorasteilla käyneille.

Aika: Kuutena torstaina 27.4.2023 – 1.6.2023 klo 18 – n. klo 19:30.

Ensimmäisellä kerralla 27.4. poikkeusajat:

  • Alkeisryhmä klo 17:30-19:30
  • Jatkoryhmä klo 18:45-20:15

Paikka: Jynkän koulu (Maitotie 2) ensimmäisellä kerralla. Muut kerrat torstairastien yhteydessä eri puolilla Kuopiota (mahdollisuus kimppakyyteihin). Ensimmäisellä kerralla on teoriaopetusta, jonka jälkeen siirrymme pieneen ulkoharjoitukseen.

Varusteet: Säänmukainen varustus maastossa liikkumiseen ja oma kompassi, jos sellainen on. Uutta ei tarvitse ostaa, sillä lainakompasseja on käytettävissä.

Hinta: 80 €, sis. ohjauksen, suunnistuskartat ja lainakompassien käytön. Lisäbonuksena mahdollisuus osallistua maksutta omatoimisesti Vappusprintti -kuntosuunnistukseen 1.5.

Suunnistuskoulumaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Suomisportissa omilla pankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole Suomisport-tiliä, linkki vie ensin kirjautumissivulle, jonka jälkeen vasta voi ilmoittautua. ePassi, Smartum, Edenred ja vastaavat käyvät myös maksuvälineiksi (Kts. ohjeet alta).

Mikäli maksat jollain liikuntaedulla, käytä Suomisportissa alennuskoodia LIIKUNTAETU, jolloin pääset ilmoittautumaan ilman maksua. Maksa sen jälkeen suunnistuskoulumaksu 80 € liikuntaetusi omassa mobiilisovelluksessa tai verkkopalvelussa Kuopion Suunnistajille. Toimita kuitti pdf:nä tai valokuvana suorittamastasi maksusta info@kuopionsuunnistajat.fi.

Kenelle: Yli 16-vuotiaille suunnistuksesta kiinnostuneille tai lajia jonkun verran harrastaneille.

Tavoite: Aloittajilla riittävän suunnistustaidon saavuttaminen, jonka turvin voi osallistua itsenäisesti kuntorasteille. Jonkin verran harrastaneille omien suunnistustaitojen ja vauhdin kehittyminen. Mahdollisesti kisoihin osallistuminen.

Ilmoittautuminen Suomisportin kautta: Valitse itsellesi sopiva ryhmä ja ilmoittaudu mukaan oheisista linkeistä. Ryhmän vaihtaminen kesken suunnistuskoulun on mahdollista. 

Lisätietoja ja tiedustelut: info@kuopionsuunnistajat.fi tai Tiina Sundvall p. 041-4361120

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.4.2022.

Suunnistuskoululaisten nimet ja muut ilmoittautumisen yhteydessä kerätyt tiedot tallentuvat Suomisportin rekisteriin.