Tänä vuonna aluemestaruuksista kilpaillaan pitkällä matkalla ja viestissä Nurmeksessa: https://www.nurmeksensepotsuunnistus.fi/

Aluemestaruuskilpailuihin saa osallistua ilman kilpailulisenssiä ja ne sopivat siksi hyvin myös ensikertalaisille tai vähemmän kilpaileville. Aluemestaruusviestissä pärjää hyvin aktiivinen torsukävijä, ei tarvitse olla aiempaa kisakokemusta.

Ilmoittaudu pitkälle matkalle itse Irmassa viimeistään 6.8. Jos haluat viestiin, ilmoita viestihalukkuus Irmassa viimeistään 3.8. jotta ehdimme ajoissa koota ja ilmoittaa joukkueet. Sarjoja on tarjolla kaiken ikäisille ja toivomme runsasta osanottoa kaiken tasoisilta seuran jäseniltä. Lähde siis rohkeasti mukaan kokeilemaan viestisuunnistusta! Lasten ja nuorten joukkueista voit tiedustella Sami Hämäläiseltä p. 040 846 0709. Heille on paikkoja tarjolla myös alueen seurojen yhdistelmäjoukkueissa. Aikuiset eli ikäsarjalaiset kokoavat joukkueet keskenään.

P.S. Muistattehan seurata tiedotusta Suomisportissa. Suomisportin tapahtumista löytyy ”Kuosun harjoitukset” -ryhmästä kaikille avoimet taito- ja juoksuharjoitukset. ”Kaikki seuran jäsenet” -ryhmästä, mihin jokainen jäsen oletuksena liitetään, löytyy kilpailut ja niiden järjestäminen. Lasten ja nuorten harjoituksista infotaan heidän omissa ryhmissään. Lisäksi Suomisportin Viestit-toiminnolla lähetetään tiedotteet kaikista keskeisistä asioista. 

Tervetuloa mukaan aluemestaruuksista mittelemään!