Sydämelliset kiitokset sinulle tekemästäsi talkootyöstä suunnistuksen maailmancupin kilpailuissa viime viikolla Lastukoskella!
Tapahtumasta ja sen järjestelyistä on tullut erinomaista palautetta monesta suunnasta ja se on sinun ansiotasi! Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi vuotta ja suunnistuksen MM-kisoja.
Suurkiitos venymisestä! Tämä kaikki ei tapahtunut ilman hikipisaroita tai tunteiden vuoristorataa.  Ja samaaluvassa ensi vuodelle.  Näissä vapaaehtoistöissä ja maasto-olosuhteissa joudumme nopeasti aina soputumaan muuttuviin tilanteeseen – oli sitten syy urheilutapahtuma itsessään, TV:n vaatimukset, markkinoinnin fokus, säätila, liikenne, turvallisuus ja terveys, . . . , tai mitä sitten kullakin kertaa. Mutta saimme valtavasti hyvää oppia viime viikolla ja toivottavasti näillä opein ensi kesän toimintamme on siellä ”esiripun takana” selkeämpää ja sujuvampaa mahdollisimman pienin yllätyksin!
Eräs Nilsiän Nujakan talkoolainen kertoi purkuvaiheessa, miten hyvällä mielellä hän oli tullut mukaan talkoisiin ja kuinka innostavaa hänestä oli ollut tavata tuttuja samalla ja nauttia kilpailun tunnelmasta samalla. Toivottavasti sinäkin sait kokea samaa yhdessä tekemisen iloa Lastukoskella. Tämän tason tapahtumia ei meille satu eteen montaa kertaa elämässä. Uskon, että ensi kesän jälkeen olemme kaikki monia mieliinpainuvia kokemuksia rikkaampia ja voimme myöhemmin ylpeinä muistella sitä, kuinka olimme mukana toteuttamassa arvokisoja.