Tervetuloa aikuisten suunnistuskouluun 2022!

 HUOM! Suunnituskouluryhmä on täynnä, mutta harkitsemme toisen ryhmän perustamista. Ota siis edelleen yhteyttä meihin, mikäli haluat tulla suunnistuskouluun. Otamme uusia mukaan myös mahdollisille peruutuspaikoille. 

Parin koronavuoden jälkeen on vihdoin mahdollisuus livenä, ihan kädestä pitäen, opetella suunnistusta Kuopion Suunnistajien harraste- ja kilpasuunnistajien johdolla. Olipa tavoitteenasi suunnistuskilpailuun tai -tapahtumaan osallistuminen, uuden kunto- tai luontoliikuntaharrastuksen aloittaminen, suunnistustaitojesi kehittäminen, turvallisesti luonnossa liikkumaan oppiminen tai uusien marjamaiden löytäminen, suunnistuskoulu on sinulle oikea paikka. Suunnistuskoulussa edetään omien taitojen ja kunnon mukaan kävellen, hölkäten tai juosten.  Suunnistuskoulun opeilla uskaltaa osallistua vaikka Jukolan Viestiin!

Aika: kuutena torstaina klo 18, 28.4.2022 – 2.6.2022.

Paikka: Jynkän koulu ( os Maitotie 2) ensimmäisellä kerralla. Muut kerrat torstairastien yhteydessä eri puolilla Kuopiota (kimppakyytejä järjestyy). Ensimmäisellä kerralla on teoriaopetusta, jonka jälkeen siirrymme ulos suunnanottoharjoitukseen.

Varusteet: Säänmukainen varustus maastossa liikkumiseen ja oma kompassi, jos sellainen on. Uutta ei tarvitse ostaa, katsotaan kurssilla hyviä vaihtoehtoja.

Hinta: 80 €. Lisäbonuksena mahdollisuus osallistua omatoimisesti Vappusprintti -kuntosuunnistukseen. epassi ja vastaavat käyvät maksuvälineiksi.

Kenelle: Yli 16-vuotiaille suunnistuksesta kiinnostuneille tai lajia jonkun verran harrastaneille.

Tavoite: Aloittajilla riittävän suunnistustaidon saavuttaminen, jonka turvin voi osallistua itsenäisesti kuntorasteille. Jonkin verran harrastaneille omien suunnistustaitojen ja vauhdin kehittyminen.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: info@kuopionsuunnistajat.fi.

Huom! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.4.2022.

Suunnistuskoululaisten nimistä ja sähköpostiosoitteista muodostuu tilapäinen rekisteri, jota ylläpitää ja johon on käyttöoikeus KuoSun sihteerillä.