Suuren kysynnän vuoksi Kuopion Suunnistajat järjestää aikuisille suunnistuskoulun syksyllä 2023 neljän kokoontumiskerran intensiivikurssina. Paikkoja on rajoitetusti 15 osallistujalle. Tervetuloa mukaan!

Onpa tavoitteenasi suunnistuskilpailuun tai -tapahtumaan osallistuminen, uuden kunto- tai luontoliikuntaharrastuksen aloittaminen, suunnistustaitojesi kehittäminen, turvallisesti luonnossa liikkumaan oppiminen tai uusien marjamaiden löytäminen, suunnistuskoulu on sinulle oikea paikka!

Suunnistuskoulussa edetään omien taitojen ja kunnon mukaan kävellen, hölkäten tai juosten, pääasiassa kuitenkin varsin verkkaisesti, jotta ehditään kehittämään suunnistustaitoja.  

Aika: Neljä kokoontumista, tiistai- ja torstai-iltaisin 29.8.2023 – 7.9.2023 klo 17:30 (viimeisellä kerralla klo 18:30).

Paikka:

Ti 29.8. Jynkän koulu (Maitotie 2) ensimmäisellä kerralla. Ensimmäisellä kerralla on teoriaopetusta, jonka jälkeen siirrymme pieneen ulkoharjoitukseen.’

To 31.8. Savilahti, sprinttiharjoitus

Ti 5.9. Jynkänvuori, metsäharjoitus

To 7.9. Männistö, sprinttiharjoitus

Varusteet: Säänmukainen varustus maastossa liikkumiseen ja oma kompassi, jos sellainen on. Uutta ei tarvitse ostaa, sillä lainakompasseja on käytettävissä.

Hinta: 50 €, sis. ohjauksen, suunnistuskartat ja lainakompassien käytön. 

Suunnistuskoulumaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Suomisportissa omilla pankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole Suomisport-tiliä, linkki vie ensin kirjautumissivulle, jonka jälkeen vasta voi ilmoittautua. ePassi, Smartum, Edenred ja vastaavat käyvät myös maksuvälineiksi (Kts. ohjeet alta).

Mikäli maksat jollain liikuntaedulla, käytä Suomisportissa alennuskoodia LIIKUNTAETU, jolloin pääset ilmoittautumaan ilman maksua. Maksa sen jälkeen suunnistuskoulumaksu 50 € liikuntaetusi omassa mobiilisovelluksessa tai verkkopalvelussa Kuopion Suunnistajille. Toimita kuitti pdf:nä tai valokuvana suorittamastasi maksusta info@kuopionsuunnistajat.fi.

Kenelle: Yli 16-vuotiaille suunnistuksesta kiinnostuneille tai lajia jonkun verran harrastaneille.

Tavoite: Aloittajilla riittävän suunnistustaidon saavuttaminen, jonka turvin voi osallistua itsenäisesti kuntorasteille. 

Ilmoittautuminen Suomisportin kautta oheisen linkin kautta: 

Lisätietoja ja tiedustelut: info@kuopionsuunnistajat.fi tai Tiina Sundvall p. 041-4361120

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 27.8.2023.

Suunnistuskoululaisten nimet ja muut ilmoittautumisen yhteydessä kerätyt tiedot tallentuvat Suomisportin rekisteriin.