Syyskokouksen 2020 päätöksiä

 

KuoSun syyskokouksessa 23.11.2020 päätettiin seuraavaa

Puheenjohtaja

Seuran puheenjohtajaksi kausille 2021-2022 valittiin Timo Suhonen. Aarne Keurulainen on varapuheenjohtajana vielä vuoden 2021.

Hallitus 2021

Vesa Tiihonen, Sampo Hyppölä, Erno Aalto, Tiina Sundvall, Ritva Laukkanen ja Timo Ruotsalainen sekä varajäsenet Jukka Tiitto.ja Mikko Karjalainen

Jäsenmaksut 2021

Alle 15 -vuotiaat:  jäsenmaksu 100,00€, sisältää ohjatut harjoitukset ja harjoitusmateriaalit niin kesä- kuin talvikaudella sekä lainasuunnistuspaidan seuralta. Seuraavat perheen alle 15 v sisarukset 80 €. Seura maksaa kaikki osanottomaksut lukuun ottamatta rastiviikkoja ja ulkomaisia henkilökohtaisia kilpailuja. Sisältää suunnistusliiton vakuutuksellisen lisenssin  Mikäli ei tarvitse vakuutusta, maksua ei kuitenkaan alenneta.

15-20-vuotiaat, jäsenmaksu 60,00€. Jäsenmaksun suorittamalla jäsen saa alennusta torstairastien maksuista, saa oikeuden osallistua seuran harjoituksiin ja ilmoittautumispalveluun, saa ilmaisen osanoton viesteihin (Jukola-, SM- ja  am-viestit) ja seuranmestaruuskilpailuihin. Lisäksi jäsen saa oikeuden mahdollisiin seuraetuuksiin.

Aikuiset, jäsenmaksu 60,00€, jäsenmaksun suorittamalla jäsen saa alennusta torstairastien maksuista, saa oikeuden osallistua seuran harjoituksiin ja ilmoittautumispalveluun, saa ilmaisen osanoton viesteihin (Jukola-, SM- ja am-viestit) ja seuranmestaruuskilpailuihin. Lisäksi jäsen saa oikeuden mahdollisiin seuraetuuksiin.

Vapaajäsen, ei jäsenmaksua.

Kannatusjäsenmaksu 200,00€

Jäsenmaksulaskut tulevat alkuvuodesta sähköpostilla. Ne voi maksaa myöhemminkin keväällä, jos ei osallistu talvikauden harjoituksiin

Kilpailu- ja harjoitusmaksut

Vuonna 2021 aikuis- ja nuorisojäsen maksaa itse henkilökohtaisten kilpailujen kilpailumaksut ilmoittautuessaan IRMAssa

Valmennusjaosto otti käyttöön vapaaehtoisen 20€ harjoitusmaksu, mikä sisältää koko vuoden valmennusjaoston harjoitukset

Strategia

Kokouksessa hyväksyttiin seuran strategia vuosille 2021-2026 sekä käsiteltiin MM 2025 kisojen tilannetta.

Seura-asut ja kauden päätöstapahtuma

Seura-asuja on myynnissä, samoin lämmintä Retro pipoa hintaan 15€, vaikkapa pukin konttiin

Kauden päätös tapahtuma on alkuvuodesta, suunistustapahtumana, alustavasti la 9.1.2021. Paikkaa ja tapahtuman kulkua suunnitellaan koronarajoitukset huomioiden. Ideoita otetaan vastaan.

Rentouttavaa Joulun aikaa, nautitaan ulkoilusta, metsässä on vielä hyvä suunnistaa.

Hallitus