Suunnistuksen 2025 MM-kotikisat / WOC2025 KUMPPANITIEDOTE

Hertz on suunnistuksen 2025 MM-kotikisojen virallinen vuokra-autokumppani 

Hertz Autovuokraamo on allekirjoittanut Kuopion Suunnistajien ja Suunnistusliiton kanssa yhteistyösopimuksen suunnistuksen MM-kotikisojen kumppanuudesta Kuopiossa 2025. Solmitulla sopimuksella Hertz on suunnistuksen MM-kilpailuiden (WOC2025) virallinen vuokra-autokumppani (Hertz). 

MM-kumppaniyhteistyö ei muodostu pelkästään vuoden 2025 MM-tapahtumasta, vaan koostuu kolmen tapahtuman kokonaisuudesta. Kolmen tapahtuman kokonaisuuteen kuuluvat vuoden 2023 elokuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävä KuOpio23 MM-esikisa, vuoden 2024 suunnistuksen maailmancup
ja huipentumana MM-kisaviikko 12.-17.7.2025. Kaikki suunnistustapahtumat järjestetään Kuopion sekä Tahkon lähimaastoissa (WOC2025).

Solmittu sopimus sisältää myös historian havinaa. Hertzin suunnistusyhteistyö alkoi edellisistä suunnistuksen kotikisoista Vuokatissa 2013 ja on jatkunut siitä saakka näihin päiviin ja jatkuu nyt ainakin 2025 saakka.

  • ”Meidän järjestäjien näkökulmasta on todella hienoa, että voimme tarjota luotettavaa vuokra-autopalvelua tarjoushintaan maajoukkueille sekä kotimaisille ja ulkomaisille kisavieraille. Joukkueet ja kisavieraat saapuvat eri puolilta Suomea ja ulkomailta. Heille Hertz vuokra-auto on joustava vaihtoehto liikkumiseen kisojen aikana. Lisäetuna Hertz vuokra-auton saa aina parkkeerattua paraatipaikalle kisakeskuksiin.”, kommentoi kumppanuutta Kuopion Suunnistajien puolesta MM-tapahtumien markkinoinnista vastaava Timo Suhonen.
  • ”Olemme saaneet kulkea pitkän polun yhdessä suunnistajien kanssa, ja nyt yhteistyö huipentuu MM-kotikisoihin. Mikä voisi olla hienompaa, kuin olla mukana kumppanina Suomessa järjestettävissä lajin MM-kisoissa sekä tapahtumaa valmistavissa KuOpio23 MM-esikisassa ja 2024 maailmancupissa. Yksi Hertzin arvoista on ihmisten liikkumisen tekeminen helpommaksi. Näissä kolmessa tapahtumassa tarjoamme joustavan liikkumisen niin kisajoukkueille kuin vieraillekin.”, kertoo, Hertzin myynti- ja markkinointijohtaja Antti Laakso.

Welcome to the journey with Hertz.

As a partner of The Finnish Orienteering Federation, we offer a discount of up to 10% on short term car hire in Finland.
At the time of reservation please use the Discount Code (CDP) 930742.

2025 World Orienteering Championships l Hertz Car Hire