HIPPO-suunnistuskoulu toteutetaan yhteistyössä Pohjois-Savon Osuuspankin kanssa.

Suuren suosion saanut lasten Hippo-suunnistuskoulu starttaa taas maanantaina 7.8. klo 18 Puijonsarven koululla. Hippo-suunnistuskoulussa tutustutaan suunnistuksen perustaitoihin ja harjoitellaan luonnossa liikkumista sekä tutustutaan suunnistuskilpailuihin. Tervetuloa mukaan!

Suunnistuskouluun ovat tervetulleita kaikki 6-15-vuotiaat lapset perheineen. Alle 10-vuotiailla on tarpeen olla mukana oma vanhempi tai muu aikuinen. Harjoituksia järjestetään aina maanantaisin syyskuun puoliväliin saakka, minkä jälkeen alkavat salitreenit Rajalan koululla. 

Syksyn suunnistuskoulumaksu on 40 € ja maksu kattaa suunnistusharjoitukset ja loppuvuoden saliharjoitukset. Voit käydä tutustumassa suunnistuskouluun kaksi kertaa maksutta.

HUOM! Maksu ei kata lisenssiä eikä vakuutusta. Voit tarvittaessa hankkia ne Suomisportista (www.suomisport.fi). Jos haluat osallistua suunnistuskilpailuihin, niin Kuopion Suunnistajat maksaa kilpailujen osanottomaksut.

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittaudu mukaan alla olevan painikkeen linkillä. Ilmoittautuminen on maksutonta. Osanottomaksu maksetaan vasta 1-2 tutustumiskerran jälkeen. Maksun voit tehdä Suomisport-ryhmästä löytyvän linkin avulla.

Tiedustelut: Sami Hämäläinen p. 040-846 0709 tai sami.hamalainen76 (a) gmail.com

Syksyn 2023 aikataulu:

Harjoitukset alkavat klo 18, ellei toisin ilmoiteta. Muutokset ovat mahdollisia, tarkista Suosmisportista paikat!

7.8. Puijonsarven koulu
14.8. Jynkänvuori, pieneläinten hautausmaa
21.8. Lippumäen uimahalli
28.8. Pirtin koulu
4.9. Kalevalan koulu
11.9. Kompassi Cup -kilpailu Siilinjärvi
18.9. Kompassi Cup -sprinttiviestit, Rauhalahti