Ilmoittautuminen Porvoo-Jukolaan on auki! Kaikki vähintään 15-vuotiaat (2008 syntyneet ja vanhemmat) jäsenet ovat tervetulleita mukaan KuoSun joukkueisiin. Joukkueita löytyy sekä kilpailuhenkisemmille että kuntoilijoille, ikään katsomatta. Myös ensikertalaiset ovat tervetulleita mukaan – kokeneemmat auttavat tarvittaessa. Osallistuminen sisältyy seuran jäsenmaksuun. Porvoon maastoon ja ratoihin voit tutustua kilpailukutsusta Jukolan viestin nettisivuilla.

Mikäli et ole vielä liittynyt Suomisportiin ja maksanut siellä seuran jäsenmaksua, hoidathan sen ensin, että pääset ilmoittautumaan. Ohjeet löydät täältä.

Ilmoittautuminen tapahtuu Suomisportissa. Seuran jäsenten tapahtumista löydät tapahtuman ”Jukolan ja Venlojen viestiin ilmoittautuminen”. Ruksi siellä itsesi osallistujaksi ja täytä linkistä aukeava kysely. Muistathan ilmoittautua viimeistään 8.5., että saamme ilmoitettua oikein määrän joukkueita! Lisätiedot joukkueiden jakamisesta ja juoksujärjestysten ilmoittamisesta löytyvät tapahtuman kuvauksesta. Joukkueiden yhteyshenkilönä toimii Emilia Uurasjärvi – häneen voi ottaa yhteyttä mahdollisissa ilmoittautumisen ongelmatilanteissa tai muutoksissa.

KuoSu järjestää myös bussikuljetuksen Jukolaan. Matka on avoin myös muille kuin seuran jäsenille. Siihenkin ilmoittaudutaan ja se maksetaan Suomisportissa hieman lähempänä Jukolaa. Lisätietoa matkasta on tulossa pian. Majoitus puolestaan hoituu KuoSun telttapaikoilla, joilla voi majoittua omissa teltoissa. Mikäli tarvitset telttapaikkaa, laita Suomisport-tapahtumaan kommenttia. Myös kimppakyytitarjouksia voi ilmoitella siellä.