Jäsenmaksut 2021

Uusi suunnistuskausi on käynnistynyt. Katso alta jäsenmaksujen suuruudet ja mitä kaikkea niillä saakaan. Maksa siis maksusi pikimmiten ja tule mukaan treeneihin! Luvassa on mm. talvisia korttelirasteja. Lisätietoja harjoituksista löydät Nimenhuudosta.

Alle 15 -vuotiaat , jäsenmaksu 100,00€, sisältää ohjatut harjoitukset ja harjoitusmateriaalit niin kesä- kuin talvikaudella sekä lainasuunnistuspaidan seuralta. Seuraavat perheen alle 15 v sisarukset 80 €. Seura maksaa kaikki osanottomaksut lukuun ottamatta rastiviikkoja ja ulkomaisia henkilökohtaisia kilpailuja. Sisältää suunnistusliiton vakuutuksellisen lisenssin  Mikäli ei tarvitse vakuutusta, maksua ei kuitenkaan alenneta.

15-20-vuotiaat, jäsenmaksu 60,00€. Jäsenmaksun suorittamalla jäsen saa alennusta torstairastien maksuista, saa oikeuden osallistua seuran harjoituksiin ja ilmoittautumispalveluun, saa ilmaisen osanoton viesteihin (Jukola-, SM- ja  am-viestit) ja seuranmestaruuskilpailuihin. Lisäksi jäsen saa oikeuden mahdollisiin seuraetuuksiin.

 Aikuiset, jäsenmaksu 60,00€, jäsenmaksun suorittamalla jäsen saa alennusta torstairastien maksuista, saa oikeuden osallistua seuran harjoituksiin ja ilmoittautumispalveluun, saa ilmaisen osanoton viesteihin (Jukola-, SM- ja am-viestit) ja seuranmestaruuskilpailuihin. Lisäksi jäsen saa oikeuden mahdollisiin seuraetuuksiin.

Harkitsetko Kuopion Suunnistajiin liittymistä? Lue lisää linkistä, mitä kaikkea tarjoamme suunnistajille lapsista veteraaneihin ja harrastajista kilpaurheilijoihin. Linkistä löydät myös liittymisohjeet.