KuoSun juhlavuoden 75 suunnistusta -haaste

Kuopion Suunnistajat viettää 75-juhlavuottaan 2023. Sen tiimoilta haastammekin kaikki jäsenemme toteuttamaan juhlavuoden aikana vähintään 75 suunnistussuoritusta! Kaikki 75 suunnistustaan seuralle raportoineet pääsevät juhlavuoden Hall of Fameen ja heidän kesken arvotaan palkintoja kauden päätteeksi.

Suunnistussuorituksiksi lasketaan kaikki suunnistusradoilla tehdyt harjoitukset, kuntorastit ja kilpailut. Suorituksia voi kerätä metsäsuunnistuksesta, sprintistä, hiihto- ja pyöräsuunnistuksesta. Myös hylätty tulos kilpailussa tai kesken jäänyt rata hyväksytään suoritukseksi. Pääasia on, että olet lähtenyt kartan kanssa rasteja kiertämään.

Lapsille (12 vuotta tai vähemmän) suorituksiksi hyväksytään myös saliharkat ja omaehtoisesti tehdyt muut liikuntasuoritukset (hiihto, pyöräily tms.). Harjoituksiin pyöräilyn saa myös kirjata, joten samaan päivään voi saada kaksi suoritusmerkintää! 

Toimi näin

Pidä päiväkirjaa suorituksistasi (päivä, aika, paikka, sisältö) sinulle sopivalla tavalla esimerkiksi vihkossa, Excelissä tai älykellon ohjelmistossa. Pääasia on, että saat lähetettyä listan suorituksistasi tiedostona, kuvana tai paperiversiona hallitukselle. Suorituksia voi kerätä 1.1.-15.11.2023 aikana. Ilmoitamme marraskuussa, miten suoritukset raportoidaan seuran hallitukselle 15.-30.11. välisenä aikana.  

Suomisportista löydät tietoa niin talven kuin kesäajan suunnistustreeneistä. Rastilipusta taas löydät kuntorasteja ympäri Suomea. Kilpailut löytyvät IRMAsta. Nuorisolle vinkki: Leimaus-leirillä keräät muutamaan päivään useamman suorituksen!

KuoSun hallitus odottaakin innolla, kuinka moni seuralainen saa haasteeseen vaadittavat 75 suunnistussuoritusta toteutettua tällä kaudella!

Sarjat

Arvomme 75 suoritusta keränneiden seuralaisten kesken palkintoja joulukuun alussa neljässä sarjassa:

  1. Lapset (alle 12 vuotta)
  2. Nuoret (13-20 -vuotiaat)
  3. Aikuiset (21-59 vuotiaat)
  4. Veteraanit (60 ja sitä vanhemmat)

Ylös, ulos ja liikkeelle suunnistussuorituksia keräämään!