Kuntosuunnistus 31.7.2021 Kortejoella

Suunnistusliigan osakilpailun aikana järjestetään myös kuntosuunnistus. Maastoon pääsee klo 11-13.

 

Kilpailukeskus ja pysäköinti

  • Osoite: Vehmersalmentie 735, 71130 Kuopio.
  • Pysäköinnistä matkaa kilpailukeskukseen enintään 500 m.
  • Varaa aikaa saapumiseen, etenkin klo 10-12 liikennettä voi olla paljon
  • Pysäköintimaksu on 5 euroa. Pysäköintimaksu maksetaan INFOon, josta saat pysäköintilipukkeen, jota näyttämällä pääset parkista ulos.

Kuntosuunnistusradat

Kuntosuunnistuksessa järjestetään ajanotto (Emit) ja tulokset julkaistaan Rastilippu-palvelussa. Tarjolla on kolme rataa: (A-rata vaikea, B-rata haastava, C-rata helppo).

Karttamaksu on 10 €, ei seura-alennusta tai sarjakortteja.

Ilmoittautuminen Rastilippu-palvelussa tai kilpailukeskuksen INFOssa, josta saat tositteen maksusta. Rastilipussa-ilmoittautuneiden on myös käytävä näyttämässä maksunsa kuntosuunnistuksen sisäänkirjauksessa INFOn vieressä. Ilmoittautumisen yhteydessä saat lapun, joka oikeuttaa kartan saantiin lähtöpaikalla.

INFOssa on myös rajoitettu määrä vuokra-emittejä. Vuokra 5 €.

INFOssa asiointia nopeuttaa huomattavasti, jos varaat tasarahan käteisenä.

Lähtö

Kuntosuunnistuksen lähtö on lasten sarjojen lähdössä L2. Matkaa lähtöpaikalle on 0,9 km kilpailukeskuksesta. Seuraa opasteita ja viitoitusta.

Mallikartat radoista ovat nähtävillä kuntosuunnistuksen lähdössä.

Siirry lähtöpaikalle ja valitse kuntosuunnistuskaista. Anna maksukuitti toimitsijalle ja ota oikea kartta karttasankosta. Nollaa emit lähtöleimasimessa. Anna nollaleimasimen vilkkua kolme-neljä kertaa ennen emitin nostamista. Ajanotto käynnistyy, kun nostat emitin pois nollaleimasimelta.

 

Maali

Maali sijaitsee kilpailukeskuksessa. Kun olet leimannut viimeisellä rastilla, etene viitoitusta myöten maaliin. Valitse maaliviitoituksella kuntosuunnistus kaista, joka on oikeassa reunassa. Leimaa maalileimasimella ja siirry maalikirjaukseen.

Ota kasvomaski ja käytä käsidesiä.