Kuopion Suunnistajien hallitus kokoontui sekä 24.2. että 25.2. pitkän asialistan vuoksi. Monenlaisia tärkeitä asioita on vireillä seuratoiminnan kehittämiseksi.

MM-kilpailut 2025

MM-kilpailuprojektissa on nimetty ensimmäiset kilpailuorganisaation vastuuhenkilöt. Lisätietoja valinnoista löydät erillisestä tiedotteesta. Hallitus valtuutti puheenjohtaja Timo Suhosen ja kilpailujohtaja Raimo Kariniemen allekirjoittamaan kilpailusopimuksen IOF:n ja SSL:n kanssa. Kilpailuorganisaatio valmistelee seuraavaksi tapahtumasuunnitelman hallituksen hyväksyttäväksi toukokuun loppuun 2022 mennessä.

 

Valmennustuet

Kuopion Suunnistajien valmennustuet on määritelty toimintasuunnitelmassa 2022. Hallitus näki hyväksi jakoperusteiden uudelleentarkistamisen ja valmistelee kevätkokoukseen mahdollisen muutosesityksen tuista. Tälle vuodelle jo allekirjoitettuja sopimuksia ei kuitenkaan muuteta.

Strategian toimeenpano, talousohjesäännön ja toimintakäsikirjan päivittäminen

Yksi tämän vuoden keskeisimmistä seuratoiminnan kehittämistoimenpiteistä liittyy 2020 hyväksytyn strategian toimeenpanoon sekä talousohjesäännön ja toimintakäsikirjan laatimiseen. Hallitus etsii vielä työryhmiin henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään seuramme talkootoimintaa, viestintää ja hallintoa. Mikäli haluat antaa panoksesi yhteisen hyvän eteen näissä asioissa, ota yhteyttä varapuheenjohtaja Jaana Turuseen. 

Talkoot

Talkootyö on yksi seuramme keskeisistä varainhankintakeinoista. Sen vuoksi on tärkeää, että kaikki seuramme jäsenet osallistuvat niihin ainakin kerran vuodessa. Hallitus on laatinut erillisen tiedotteen tämän vuoden talkootöistä ja niiden aikatauluista. Pyydämme jäseniä ilmoittautumaan mukaan niihin.

 

Suunnistuskoulut 2022

Aikuisten suunnistuskoulu alkaa to 28.4.2022 kahden vuoden tauon jälkeen. Sen yhteyshenkilönä toimii Tiina Sundvall.

Lasten suunnistuskoulu starttaa ma 2.5.2022 klo 17:30 Lippumäen kentällä. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Sami Hämäläinen.