Kuopion Suunnistajien hallitus kokoontui 7.4.2022. Kokouksessa keskityttiin lähinnä kevätkokouksen valmisteluihin: toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen 2021 läpikäymiseen ja niiden hyväksymiseen. Kevätkokous pidetään tiistaina 3.5.2022 klo 18 Jynkän koululla.

 

Jäsenrekisterin uudistaminen

Hallitus työskentelee seuran jäsenrekisterin uudistamisen parissa tutustumalla eri vaihtoehtoihin. Tavoitteena on saada uusi järjestelmä käyttöön tämän vuoden aikana. Uudistuksella haetaan helppokäyttöisyyttä jäsenille ja pyritään jouhevoittamaan seuran hallintoon liittyviä töitä.

Suunnistuskoulut 2022

Suunnistuskoulut ovat kovassa suosiossa parin vuoden tauon jälkeen. Aikuisten suunnistuskouluryhmä on täynnä ja jonotuspaikoillekin on tulijoita. Hallitus toivoo löytävänsä lisää ohjaajia suunnistuskouluun jäsenistöstämme, jotta voimme opastaa kaikki halukkaat suunnistuksen saloihin. Suunnistuskoulu alkaa torstaina 28.4.2022 ja se toteutetaan pääasiasssa torstairastien yhteydessä. Mikäli pystyt auttamaan, ota yhteyttä Tiina Sundvalliin.

Lasten suunnistuskouluun on myös ilmoittautuminen käynnissä. Se alkaa 2.5.2022.

MobilePay käyttöön

Hallitus päätti ottaa MobilePayn käyttöön maksuvälineeksi. Sillä pyritään helpottamaan varsinkin torsujen maksuliikennettä niin osallistujien kuin järjestäjien näkökulmasta. Entiset maksutavat (Rastilippu, käteinen, liikuntasetelit ja vastaavat) ovat edelleen käytössä.