Kesä paketissa

Kiitos kaikille osallistuneille kuluneesta kesäkaudesta! Kuluneen suven aikana on kertynyt mukavia kokemuksia ja tärkeää oppia tulevaisuuden suunnistuksia ja myös elämän reitinvalintoja varten. Seuraavaksi ei suinkaan vaivuta karhujen tapaan talviunille vaan suunnataan katseet kohti talvikauden harjoituksia.

Talven saliharkat

Lasten ja nuorten saliharkat käynnistyvät heti syysloman jälkeisenä maanantaina 23.10. kello 17 Rajalan koulun salissa tunnin mittaisella touhutuokiolla ja jatkuvat aina huhtikuulle tietämille lumien sulamiseen asti. Saliharkat sisältävät suunnistuksen lajiominaisuuksien, kuten ketteryyden, tasapainon ja nopeusominaisuuksien kehittämiseen tähtääviä pelin ja leikin kautta tapahtuvia touhutuokioita. Isommilla myös lihaskuntoharjoituksia. Treenien kesto on pienemmillä tunti ja isommilla 1,5 tuntia. Tämän vuoden jäsenmaksu kattaa osallistumisen saliharkkoihin vuoden vaihteeseen asti eli se oikeus kannattaa hyödyntää. Vuodenvaihteen jälkeen voi maksaa tulevan vuoden maksun, joka sisältää myös seuran jäsenyyden. Jäsenmaksu kattaa kaiken seuran toiminnan koko vuoden 2024 ajan.

Salitreenien lisäksi talvikaudella on tarjolla juoksuharjoituksia Kuopio-hallilla sekä korttelisuunnistuksia. Näistä lisätietoa hieman myöhemmin, kun saadaan vuoroasiat yms. sovittua.

Ennakkoa kaudelle 2024

Ensi vuoden kesäsuunnistuskauden aloitus ajoittuu huhti-toukokuun vaihteeseen vapun tienoille. Tarkka aloituspäivämäärä tarkentuu talven uutiskirjeessä vuodenvaihteen tietämillä. Myös tarkempi ohjelma ilmoitetaan kevään lähestyessä. Kesäkuun alussa 3.-6.6. odottaa taas valtakunnallinen Leimaus-leiri Pajulahdessa, jonne ilmoittautuminen tapahtuu talvella. Leiri on suunnattu 8-18-vuotilaille juniorisuunnistajille. Leirille tarvitaan myös aikuisia huoltajiksi. Laittakaapa tämä jo mietintämyssyyn, tästäkin lisätietoa vähän myöhemmin.

Kauden 2023 päättäjäiset 19.11. Rauhalahdessa

Kuopion Suunnistajien kauden päätöstilaisuus ja seurapäivä toteutetaan pikkujoulutyyliin Rauhalahden Jätkänkämpällä sunnuntaina 19.11.2023 noin klo 12-17. Tapahtuma on seuran jäsenille maksuton. Suunnistuskoululaisten vanhemmat ovat myös lämpimästi tervetulleita tapahtumaan pientä tarjoilumaksua vastaan. Ohjelmassa on KuoSun mestaruuskilpailut rogainingin muodossa Rauhalahden alueella, kauden palkitsemisia, kompassicupin palkintojen jako, 75 suunnistussuoritusta keränneiden palkitseminen sekä pikkujouluruokailu. Myös savusauna lämpenee juhlatilaisuuden kunniaksi. Tarkempi kutsu aikatauluineen tulee lokakuussa, mutta merkkaa päivä ja aika jo nyt kalenteriisi.

Tervetuloa viettämään pikkujouluja porukalla ja juhlimaan 75-vuotiasta KuoSua!

Terveisin,

KuoSun väki