Tervetuloa lasten suunnistuskouluun 2022!

 

Lasten suunnistuskoulu eli HIPPO-suunnistuskoulu alkaa maanantaina 2.5.2022 klo 17:30 Lippumäen kentällä ja kestää kesäkuun loppuun saakka.  Suunnistuskoulussa tutustutaan suunnistuksen perustaitoihin ja harjoitellaan luonnossa liikkumista. Suunnistuskouluun on hyvä tulla vanhemman kanssa turvallisen ratojen kiertämisen vuoksi.

Suunnistuskouluun voi tulla tutustumaan 1-2 kertaa maksutta ja sitoutumatta mihinkään. Lapset ja nuoret voivat harrastaa KuoSussa suunnistusta tavoitteellisesti urheilijapolulla edeten tai rennommalla otteella luonnosta ja liikunnasta nautiskellen.

Aika: Maanantaisin klo 17:30, alkaa ma 2.5.2022 Lippumäen kentällä.

Paikka: Vaihtuu viikoittain. Paikat ovat samat kuin lasten ja nuorten suunnistusharjoituksissa.

Varusteet: Säänmukainen varustus maastossa liikkumiseen ja juoksemiseen sopivat jalkineet. 

Kenelle: Ala- ja yläkouluikäisille lapsille. (Kohtuullinen lukutaito on tarpeen.) Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan suunnistuskouluun yhdessä lasten kanssa.. Pienimmillä on hyvä olla oma aikuinen aina mukana suunnistuskoulussa. Vanhemmat lapset voivat suunnistaa myös ilman omaa aikuista. 

Tavoite: Suunnistuksen perustaitojen oppiminen.

Hinta:  100 € eli Kuopion Suunnistajien jäsenmaksu. Suunnistuskouluun voi tulla kokeilemaan maksutta 1-2 kertaa. Suunnistuskouluun voi hakea stipendiä Pohjois-Savon Liikunnan juhlarahastosta. Suunnistuskoulun jälkeen voi jatkaa Kuopion Suunnistajien lasten ja nuorten treeneissä kauden loppuun saakka lisämaksutta. 

Jäsenmaksu sisältää suunnistuskoulun lisäksi ohjatut harjoitukset ja harjoitusmateriaalit koko vuoden niin kesä- kuin talvikaudella sekä lainasuunnistuspaidan seuralta. Seuraavat perheen alle 15 v sisarukset 80 €. Seura maksaa kaikki osanottomaksut lukuun ottamatta rastiviikkoja ja ulkomaisia henkilökohtaisia kilpailuja. Jäsenmaksu sisältää myös suunnistusliiton vakuutuksellisen lisenssin.  (Mikäli ei tarvitse vakuutusta, maksua ei kuitenkaan alenneta.)

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Sami Hämäläinen, p. 040-8460709, sami.hamalainen76[ät]gmail.com.

OP Pohjois-Savo tukee HIPPO-suunnistuskoulun toteutusta.