Ensi kesän lasten ja nuorten suunnistuksen suurleiri Leimaus 2022 on Kuopiossa. Ilmoittautuminen leirille käynnistyi 1.12.2021.

Aiemmista vuosista poiketen jokainen kuosulainen ilmoittautuu leirille omatoimisesti. Koska leiri toteutetaan kotikonnuillamme, osallistumme pääasiassa päiväleiriläisinä ja yövymme kotona.

Jos kuitenkin haluat majoittua, niin kannattaa ilmoittautua joulukuun aikana leirille, jotta varmistat itsellesi mieluisan majoituksen.  Lue lisää aiheesta Leimaus-leirin sivuastolta.

Kotona yöpyvillä on aikaa ilmoittautua 3.4. saakka. Myös kotona yöpyvien leirimaksuun kuuluvat ruokailut ja kaikki leirin harjoitukset sekä oheisohjelmat.

KuoSu maksaa osan jokaisen lapsen ja nuoren leirimaksusta. Käytä alennuskoodia KUOSU30 ilmoittautuessasi. Syötä koodi ilmoittautumislomakkeen lopussa olevaan kohtaan ’Voucher’, niin saat osallistumismaksusta 30 euron alennuksen.

Alennus on samansuuruinen niin majoittuville, kuin kotoa käsin leirille osallistuville KuoSun junioreille. Huoltajatehtävissä toimivien aikuisten leirimaksun maksaa KuoSu (ei yöpymistä). Jos olet kiinnostunut toimimaan huoltajana leirillä, niin ilmoittele siitä Samille.

Huom! Vanhempia ja muita varttuneempia suunnistajia tarvitaan leirille myös talkoisiin. Lisätietoa tästä tulee kevään aikana. Talkootehtävät sisältävät pääasiassa rastivahtina toimimista klo 9-18 välisenä aikana.

Tiedustelut: Sami, p. 040 846 0709