Ilmoittautuneet

Haluatko kokea Lukkari-Jukolan tunnelman? Vielä ehdit mukaan. Ilmoittaudu tästä 26.5.2022 mennessä.

Nopeat tärpit

  • ilmoittautuminen 9.5. klo 23.59 mennessä
  • valintaraati muodostaa joukkueet
  • joukkueet miettivät itse juoksujärjestyksensä
  • muutosten osalta joukkue ja estynyt henkilö ovat velvollisia etsimään suunnistajapankista tai ystäväpiiristä varajuoksijan estyneen tilalle
  • bussi ja majoitus seuran toimesta  
  • oma teltta mukaan
  • tuulensuojateltta vaihto- ja maalialueen lähellä
  • ole omatoiminen; alla mainitut henkilöt eivät organisoi kilpailupaikalla muiden asioita

Joukkueet

Suunnistuksen suurtapahtuma juostaan tänä vuonna Varsinais-Suomen kallioilla. Venlojen viestiin on aluksi ilmoitettu 5  ja Jukolaan 3 joukkuetta. Joukkueiden määrää lisätään tarvittaessa. Joukkueiden ja osuuksien muodostamisessa joudumme joustamaan puolin ja toisin. Sairastumisten tai liikuntavammojen vuoksi olemme vuosittain joutuneet tekemään muutoksia. Joukkueista KuoSun 1. ja 2. joukkueet on mietitty näyttöjen perusteella valmiiksi ja muiden seuran joukkueiden osalta valintaraati Jukka Auvinen ja Emilia Uurasjärvi arvioivat joukkueiden kokoonpanot, jotka julkistetaan heille sopivana ajankohtana. 

Ilmoittaudu mukaan 9.5. klo 23.59 mennessä tällä lomakkeella. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Juoksujärjestykset

Joukkueet miettivät itse juoksujärjestyksensä ja ilmoittavat ne sähköpostilla emilia.uurasjarvi(at)gmail.com 10.6. mennessä. Ilmoittautumislomakkeella voit esittää osuustoiveen. Hyvällä tuurilla toive toteutuu, mutta kaikki eivät voi saada sitä lyhyttä osuutta. Muista myös, että pitkä osuus käy varmimmin parhaimmissa osissa kilpailumaastoa. Joukkuetoiveet voit esittää Emilialle, jos olet sopinut asiasta ystäviesi kanssa.

Muutokset juoksujärjestyksissä

Jos 1. ja 2. joukkueen suunnistaja on estynyt osallistumaan viestiin, nostetaan oman seuran 3. joukkueesta suunnistaja sairastuneen tilalle. Muiden joukkueiden muutosten osalta joukkue ja estynyt henkilö ovat velvollisia etsimään suunnistajapankista tai ystäväpiiristä varajuoksijan estyneen tilalle. Halukkaita juoksijoita löytyy varmasti ja näin toimittaessa muut joukkueet pysyvät suunniteltuina. 

Linja-auto ja pe-la majoitus 

Seurabussi lähtee Jukolaan perjantaina iltapäivällä ja palaa takaisin Kuopioon sunnuntaina, kun kaikki ovat paikalla. Varaudu lähtemään perjantaina noin klo 15. Tarkempi lähtöaika selviää myöhemmin. Majoitumme perjantai-iltana Tampereen seudulla, jotta Venlat ehtivät lauantaina kilpailupaikalle. 

Bussimatkan paikat (n. 50 kpl) täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Matkan hinta riippuu matkustajamäärästä ja majoituksen huonekoosta. Hinta-arvio on n. 80 – 100 €.  Bussikuljetukseen ilmoittautuminen tehdään samalla lomakkeella kuin kisailmoittautuminen. Myös pelkän bussimatkan varaaminen on mahdollista, jos ei halua osallistua kilpailuun. Muiden seurojen jäsenet voivat ilmoittautua mukaan, jos bussissa on tilaa. Heidän ilmoittautumisensa ei vaikuta kuosulaisten ilmoittautumisjärjestykseen. Bussimatkalle ilmoittautuminen on sitova ja seura ei voi ottaa vastuuta matkalle ilmoittautuneiden mahdollisista peruutuksista aiheutuneista kuluista. 

Bussimatka ja majoitus on maksettava ennen tapahtumaa seuran tilille Kuopion Suunnistajat FI53 5609 1820 0200 08 ja viitteeksi Jukola2022.

Majoitus kilpailupaikalla

Majoitusteltta-alueelta on varattu 4 kpl 10×10 m alueet yöpymistä varten. Parhaat ja väsyneimmät vitsit väännetään aamuyöllä. Seura ei varaa mukaan yhteisiä telttoja, joten muista ottaa oma teltta mukaan! Seuralle on varattu 1 tuulensuojateltta vaihto- ja maalialueen lähellä, jossa voit vaihtaa varusteet osuutesi lähestyessä.

Kilpailusuoritus

Suunnitelma, ennakointi, havainnointi ja keskittyminen. Ne tuottavat sinulle hyvän mielen onnistuneesta suorituksesta. 

Ps. Yhteistä puuhasteltavaa riittää aina, joten ota vahvoille käsivarsillesi väsyneen ystäväsi reppu tai seuran viiri. Saat vastapalvelukseksi hymyn ja hyvän mielen! Tervetuloa nauttimaan Venlojen ja Jukolan viestin tunnelmasta!

Lisätietoa https://jukola.com/2022/