MM-esikisa ja Viestiliiga järjestetään Vehmersalmen Rytökylässä elokuussa. Sveitsin MM-tapahtuma on tuolloin juostu ja huippusuunnistajat alkavat valmistautumisen kohti Kuopion MM-maastoja. Tapahtumaan odotetaan ilmoittautuvan runsaasti maamme parhaita suunnistajia ja ruuhkaisesta kansainvälisestä kisakalenterista huolimatta myös ulkomaiset huippusuunnistajat ovat ilmaisseet halunsa osallistua kilpailuihin ja sitä edeltävään avoimeen MM-leiritykseen

Huippusuosittu Viestiliiga tarjoaa kotimaan koville seurajoukkueille hienon mahdollisuuden testata suunnistajia SM-viestiä varten, joka juostaan vain 2 viikkoa Viestiliigan Kuopion osakilpailun jälkeen. Sekajoukkueet voivat juosta viestissä kilpailun ulkopuolella. Sarjoja on lauantaina tarjolla kaikille ikäluokille ja sunnuntaina on mahdollista kuntosuunnistaa samoissa Jukola 2014 maastoissa. Lisätietoa WRE- ja Viestiliigan kilpailukutsusta.

Huippuluokan suunnistuskokemuksen takaavat MM-kartoittajat ja -ratamestarit, jotka ovat tehneet tinkimätöntä työtä varmistaakseen, että radat ovat vaativia ja samalla reiluja kaikille osallistujille. Suunnistajien lisäksi kiitos kuuluu myös maanomistajille, jotka ovat avanneet alueensa tapahtuman käyttöön ja mahdollistavat suunnistuskokemuksen.

WOC Bulletin 1. Julkaisupäivä 7.7.2023

Järjestelyt ovat sujuneet mallikkaasti. Tapahtumalla on suuri merkitys niin järjestäjille kuin suunnistajillekin, sillä se tarjoaa arvokasta kokemusta ja mahdollisuuden mitata omaa osaamistaan maailmanluokan kilpailussa. Tapahtuma on houkutellut talkooväkeä seurarajojen ulkopuolelta, mikä osoittaa suunnistuksen suuren suosion. Innostuneet vapaaehtoiset haluavat osaltaan varmistaa, että kaikki sujuu suunnitellusti ja suunnistajat voivat keskittyä täysillä suorituksiinsa. 

Ilmoittautuminen talkoolaiseksi MM-esikisaan ja Viestiliigaan 26.-27.8.2023 onnistuu tämän linkin kautta Ilmoittautuminen talkoolaiseksi.

Lisätiedot: Sakari Hyvönen sähköpostilla 2025woc@gmail.com.