KuoSu kesätyöhakemus

Hei sinä 15-18-vuotias nuori: Hae kesätöihin KuoSuun

Kuopion Suunnistajat palkkaa tulevanakin kesänä kahdesta viiteen 15-18-vuotiasta suunnistustaitoista nuorta kesäksi apuohjaajiksi. Kesätyöhön otettavien määrä riippuu saamastamme avustuksesta.

Kesän apuohjaajien tehtävät ovat seuraavat:

  • Lasten ja nuorten suunnistusharjoitusten valmistelu ja toteuttaminen ohjatusti aikuisen valmentajan apuna. Käytännössä tämä tarkoittaa pääasiassa rastilippujen viemistä ja noutamista, alkuverryttelyjen vetämistä ja pienempien lasten suunnistuksen ohjausta.
  • Torstairasteella tulospalvelun toteutusta Navisport-järjestelmällä.
  • Erilaiset seuratoimintaan liittyvät työt mm. kilpailujen ja tapahtumien järjestämisessä sekä toimipaikkojen huoltamisessa aikuisten ohjauksessa

Odotamme apuohjaajiltamme suunnistustaitojen lisäksi iloista ja reipasta mieltä lasten parissa työskentelyyn. Arvostamme yhteistyökykyä ja halua oppia tekemään uusia asioita. Työaikojen näkökulmasta maanantai- ja torstai-illat ovat tärkeimpiä. Tuolloin työtä on yleensä 2-3 h illan aikana.

Työt tehdään 15.4.-30.9.2023 välisenä aikana. Työtunteja tulee kesän aikana n. 50 h/apuohjaaja. Työajat sovitaan etukäteen kirjallisesti ja niissä on mahdollista jossain määrin joustaa työntekijän muiden menojen mukaan. Apuohjaajille maksetaan palkkaa 10 €/ h. Tehdystä kesätyöstä saa työtodistuksen. Kesätyöntekijöiden esihenkilönä toimii seuran puheenjohtaja Jaana Turunen ja työpäälliköinä lasten ja nuorten jaoston puheenjohtaja Sami Hämäläinen ja nuorisovalmentaja Aleksi Sopo. Työtehtäviä voi olla ohjaamassa myös joku muu Kuopion Suunnistajien nimeämä aikuinen.

Kesätöihin hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemus (noin yksi sivu) sähköpostitse osoitteeseen info@kuopionsuunnistajat.fi viimeistään 25.3.2024. Otsikoi viesti ”kesätyöhakemus”.

Kerro hakemuksessasi suunnistuskokemuksestasi ja -osaamisestasi sekä mahdollisista aiemmista kesätöistäsi. Kerro myös, miksi juuri sinä olisit hyvä apuohjaaja Kuopion Suunnistajille sekä muista mahdollisista taidoistasi, joista voisi olla hyötyä apuohjaajan tehtävissä.

Valinnat pyrimme 15.4. mennessä.

Lisätietoja antavat Jaana Turunen p. 050-5638458 ja info@kuopionsuunnistajat.fi sekä Sami Hämäläinen p.040-8460709 ja sami.hamalainen76@gmail.com