Hei kaikille. On aika rauhoittua Joulun viettoon, mutta sitä ennen muutama tiedotettava asia ensi vuoden toiminnoista:

  1. Lasten ja nuorten saliharkat jatkuvat maanantaina 2.1. klo 17 Rajalan koululla. Harjoitukset pidetään samassa paikassa joka maanantai poislukien hiihtolomaviikko,ellei toisin ilmoiteta. KuoSu luopuu Nimenhuudosta ja siirtyy käyttämään SuomiSportia. Heti tammikuun alusta ei todennäköisesti vielä saada SuomiSportia täydellä teholla toimimaan, ja siirtymäkauden ajan pyrin tiedottamaan toiminnasta näin sähköpostise. Jotta pääset mukaan toimintaan myös Suomisportissa, liity siellä Kuosun jäseneksi linkistä löytyvien ohjeiden mukaan: https://kuopionsuunnistajat.fi/jaseneksi/

 2. Talven aikana järjestetään Kuopiohallissa juoksuharjoituksia ainakin seuraavina päivinä:

  • Keskiviikko 1.2. klo 19 alkaen
  • Keskiviikko 15.2. klo 19 alk.
  • Keskiviikko 22.2. klo 19 alk.
  • Keskiviikko 1.3. klo 19 alk.

Nämä harjoitukset sopivat loistavasti myös nuorille 12-vuotiaista ylöspäin ja kuuluvat myös KuoSun talenttiryhmän ohjelmaan. Talenttiryhmä on suunnattu 12-18-vuotiaille kilpaileville juniorisuunnistajille tai kilpasuunnistajiksi haluaville. Näissä treeneissä on hyvä tilaisuus myös tutustua talenttiryhmän toimintaan ja tulla mukaan ryhmään. Talenttiryhmästä voit kysyä lisää allekirjoittaneelta tai Jouko Turuselta, jokkeri.turunen(at)gmail.com.

 3. Talenttiryhmän toiminta käynnistyy vuoden alussa lähialueen suunnistusseurojen kanssa yhdessä toteutettavalla treenipäivällä. Kun ajankohta täsmentyy, niin infoan siitä tätä kautta ja Suomisportissa. Treenipäivä on avoin kaikille, eli ei tarvitse kuulua mihinkään ryhmään. Treenipäivässä pääset tutustumaan muihin alueen juniorisuunnistajiin ja saat tukea ja taitovalmennusta suunnistustaidon kehittämiseen.

4. Leimaus-leiri pidetään Tampereella 5.-8.6.2023. Leirille ilmoittautuminen auennee heti ensi vuoden alussa. Leimaus- leiri on Suomen suurin juniorisuunnistajien yhteistapahtuma ja sopii loistavasti kaikille juniorisuunnistajille ikähaarukassa 6-18 vuotta. Leirille tarvitaan myös ohjaajia ja huoltajia. Jos sinulla on mahdollisuus lähteä leirille ohjaajaksi tai huoltajaksi, niin voit siitä ilmoittaa jo nyt Samille. Suunnistusosaamista ei tarvita huoltajana toimimiseen.

Jouluisin terveisin:

Sami Hämäläinen, p. 040 846 0709