Suomisport käyttöön – joko liityit mukaan?

Kuopion Suunnistajat ottaa Suomisport-palvelun käyttöön jäsenrekisterikseen ja seuran tapahtumien ilmoittautumis- ja viestintäkanavaksi 1.1.2023 alkaen. Joko sinulla on Suomisport-tili olemassa ja oletko liittynyt siellä KuoSun jäseneksi? Mikäli et, toimi saman tien. Ohjeet on lähetetty sähköpostilla jokaiselle seuran jäsenelle.

Mikä muuttuu?

Seuraviestintä tapahtuu jatkossa pitkälti Suomisportin kautta eikä sähköpostitse. Parhaiten saat viestit matkapuhelimeen maksuttomasti ladattavaan Suomisport-sovellukseen. Myös Nimenhuuto-palvelun käyttö lopetetaan, sillä harjoituksien tiedot löytyvät Suomisportista. 

Myös maksuja sisältäviin tapahtumiin, kuten Jukola-bussiin, Leimaus-leirille ja muihin vastaaviin ilmoittaudutaan Suomisportissa niin, että osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tämä helpottaa meitä kaikkia, niin tapahtumajärjestelyistä vastaavia kuin niihin ilmoittautujia, kun kaikki tarvittavat toimenpiteet tulevat kerralla tehdyksi. 

 

1. Pikaohjeet KuoSun jäseneksi liittymiseen Suomisportin kautta

Kun olet luonut itsellesi Suomisport-tilin (katso ohjevideo täältä), KLIKKAA ALTA sinulle sopivaa jäsenyyttä:

Linkki ohjaa sinut liittymään Kuopion Suunnistajien jäseneksi. Jäsenmaksua ei makseta tässä vaiheessa, vaan vasta ensi vuoden puolella vuoden 2023 jäsenmaksuna.

2. Liity Kuopion Suunnistajien ryhmiin

Kun olet liittynyt Suomissportissa Kuopion Suunnistajien jäseneksi, liity itseäsi koskeviin ryhmiin. Vain sitä kautta saat tietoa tapahtumista ja treeneistä. Tässä on lyhyet kuvaukset ryhmistä ja liittymislinkit:

 

Apua ongelmatilanteissa

Suomisportin käyttöönotto, tilin avaaminen ja KuoSun jäseneksi liittyminen Suomisportin kautta pitäisi onnistua näillä ohjeilla, mutta mikäli kohtaat hankaluuksia, voit kysyä apua sihteeri Tiina Sundvallilta. Suomisporttiin siirtyminen vaatii meiltä kaikilta hieman opettelua ja ymmärrystä sille. Uskomme kuitenkin, että tämä muutos helpottaa seuratoimintamme organisoimista huomattavasti ja siksi hyödymme siitä lopulta kaikki. Opetellaan siis Suomisportin käyttöä talven hiljaisempina viikkoina, jotta toiminta on sujuvaa lumien sulaessa ja suunnistuskauden käynnistyessä toden teolla!