Kuvat Mikko Leppävuori, Teppo Salmia

Osa maailman parhaista suunnistajista kilpailee Vehmersalmen Rytökylässä lauantaina 26.8.2023. Samaan aikaan WRE-kilpailujen kanssa juostaan kansallinen suunnistuskilpailu, jossa on sarjoja kaikenikäisille. Uutena sarjana kilpailussa on lasten RR Avoin-sarja, jossa saa olla saattaja mukana ja siinä ei ole sukupuoli- tai ikärajoitusta. Helppo tapa tutustua harrastukseen ja kilpailutoimintaan.

Sunnuntaina kilpaillaan Viestiliigan osakilpailu, jossa maamme parhaat joukkueet ottavat mittaa toisistaan. Viestissä on sarjoja ainoastaan pääsarjalaisille ja se tarjoaa hienon mahdollisuuden testata juoksujärjestyksiä lähestyvää SM-viestiä varten. Viesti on erinomainen paikka nuorille pääsarjan kynnyksellä oleville suunnistajille hankkia kokemusta huippusuunnistuksesta. Kuka kestää aloitus- väli- ja ankkuriosuuden paineet parhaiten? Molemmat jännittävät kilpailut ovat nähtävissä ISTV:n kautta. Sunnuntaina järjestetään kuntosuunnistus heille, jotka eivät pääse osallistumaan Viestiliigaan.

Ilman maanomistajien suurta tukea kilpailuja ei voida järjestää. Suuri kiitos vehmersalmelaisille maanomistajille kilpailujen mahdollistamisesta!

Ilmoittaudu Suunnistusliiton IRMAaan ja olet mukana huippujen vauhdissa.

Lisätiedot: sakari.hyvonen@woc2025.fi