Nyt on mahdollista tutustua savolaiseen maastotyyppiin kahden kansallisen suunnistuskilpailun verran saman viikonlopun aikana. Siilin Rasti järjestää lauantaina keskimatkan karkelot Rissalan lentokentän läheisyydessä. Sunnuntaina 19.7. Kuopion Suunnistajat ry järjestää kansalliset suunnistuskilpailut Jynkänvuorella. Kilpailukeskuksena toimii Lippumäen urheilupuisto. Jynkänvuori Challenge -nimisen kilpailun paremmuus ratkaistaan keskimatkoilla. Maasto on harjoitus- ja kilpailukiellossa 26.6. alkaen. Kilpailukutsuun voit tutustua täältä. Omatoimirastit ovat myös saatavilla Rastilipun kautta, jos suunnistusviettisi on ihan mahdoton.

Kilpailun järjestämiseksi seuraamme tarkasti THL:n, OKM:n ja Suomen Suunnistusliiton ohjeistuksia, jonka takia tällä hetkellä kilpailukutsussa olevia ja kilpailuohjeeseen tulevia asioita joudutaan todennäköisesti päivittämään herkällä sormella. Nykyisten tietojen perusteella kilpailu järjestetään varsinkin kenttätoimintojen osalta varsin karsitusti, jonka takia esimerkiksi tulostauluja ei voida alueelle pystyttää.

Kilpailunjohtajana toimii Sakari Hyvönen, varajohtajana Timo Suhonen ja valvojana Pauli Kukkola (SiiRa). Ratamestaritoiminnasta vastaa Aarne Keurulainen. Pääratamestareina toimivat Jere Pajunen ja Hannu Airila. Lastenradat kilpailuihin suunnittelee useita vuosia KuoSun nuorisotoimintaa ohjannut Päivi Leppävuori. Onnistuakseen kilpailut tarvitsevat myös oman seuran jäsenistön osallistumisen talkoisiin. Mukaan talkoisiin pääset ilmoittautumalla Nimenhuutoon. Seuran omat H/D16-sarjaan kuuluvat tai sitä nuoremmat suunnistajat voivat osallistua kilpailuun.

Tervetuloa suunnistamaan Savoon! #woc2025

Majoittuminen ei ole ongelma (eikä kallista):

Kylpylähotelli Kunnonpaikka