Torsut 1.7.2020 Jynkkä/ Vaivainen

Hei, taas me suunnistetaan ja nyt vielä uudella 2020 valmistuneella kartalla Jynkän/Vaivaisen maastoissa. Rataryhmänä toimii naiskolmikko Tiina Sundvall, Kirsi Koskelo ja Asta Sajaniemi. Tässä on heidän infopaketti tulevasta.

Jynkän Torstairastien lähtöpaikka on muuttunut perinteisestä, nyt tapahtumapaikkana on Jynkän monitoimitalo (Aittolammentie 11). Lähtö- ja maalipukki ovat jonkin matkan päässä, joten tienylitykset ehdottomasti vain suojatietä pitkin. Pysäköintipaikkoja rajoitetusti, tule kimppakyydeillä tai vaikka pyörällä, jos mahdollista. 

Eri lähtöpaikan ansiosta hyväkulkuista Vaivasenniemen päätä on päästy hyödyntämään nyt entistä paremmin.  Käytössä myös uusi kartta. Maastossa on runsas polkuverkosto eikä millään radalla eksymään pääse, ollaan kuitenkin pienessä niemessä. WC käytettävissä, sisätiloihin ei kengillä

✅A-rata: 5,5 km, 15 rastia, tarkkaa rastinottoa, paljon lyhyitä nopeita rastivälejä hyväpohjaisessa maastossa, joskin muutama pidempikin vauhdikas rastiväli.

✅B-rata 4,4 km, 12 rastia, polkuja ja ohjaavia maastonmuotoja hyödynnettävissä

✅C-rata 2,8 km, 8 rastia, ehkä vähän totuttua vaativampi C-rata, koska myös D-rata on tarjolla. Kaikille rastiväleille on polkierto tarjolla, toki jos rohkenee menemään suoraan polkujen välissä matkaa säästyy. Itse rastipisteet ovat selkeitä.

✅D-rata 1,4 km, 5 rastia, erittäin helppo ja turvallinen lastenkin mennä itsenäisesti. Lasten suunnistuskoulun ollessa kesätauolla, on tässä sopiva viikon treeni.

✅ Maastoon 1.7  klo 17:00-18:30 välisenä aikana, maastosta pois viimeistään klo 20:00

✅ Omatoimisuunnistus mahdollista pe 2.7  klo 16:00 – ke 14.7  klo 20:00 välisenä aikana. Eli lähes kaksiviikkoa aikaa omatoimisuunnistukseen tällä kertaa👍

✅Kartat saatavilla tapahtuman ajan seuraavasti:

  • 1.7 torstaina Jynkän monarilta ”Torsujen” aikana❗
  • Tämän jälkeen perjantaina viimeistään klo 16:00:
  1. Itsetulostettava kartta: www.rastilippu.fi palvelussa josta maksun jälkeen aukeaa linkki pdf-tiedostoihin mistä voit tulostaa kartan.
  2. Painettu kartta: Kuopion Intersportin kassalla. ❗Huom.vain käteismaksu mahdollista, varaa tasaraha. Ei ole kaupan oma myyntituote❗

 ✅Hinnat kaudella 2021:

  •  Kertamaksut: 8€, KuoSun jäsenet 4€, opiskelijat 5€
  •  Sarjakortit: 10krt 65€, KuoSun jäsenet 35€. 5krt 35€, KuoSun jäsenet 18€.
  •  Omatoimisuunnistuksessa samat hinnat. Kartta vain omaan käyttöön ja pyyntö kaino, älä päästä karttoja ”kiertoon”,kiitos🤗

 ✅Sarjakortit, liikunta- ja kulttuurisetelit maksuvälineinä vain torstaina tapahtumapaikalla❗

 ✅❗Tule paikalla vain terveenä, noudata yleisiä sekä alueellisia korona ohjeita❗

 Tervetuloa KuoSun Torstairasteille😊