16.9. torstairastit suunnistetaan Kaislastenlahdessa Ylämäen kartalla. Lähtöpaikka ja pysäköinti Joutenjärventien varressa. Opastus suunnistuspaikalle Karttulantieltä.

Torstairasteilla käytetään Ylämäen kartan eteläosan viime vuosina harvemmin kuntorasteilla käytettyä aluetta. Korkeuserot ovat maastossa pääosin vähäiset, jolloin suunnistaessa korostuukin tarkka kartan luku ja suunnassa kulkeminen. Maastossa ei juurikaan ole polkuja, jolloin suunnassa kulku ja yksittäisten maamerkkien lukeminen varmistaa sujuvan suunnistuksen.

▪️C-rata 1,6 km radoista helpoin ja soveltuu suunnistusharrastusta aloitteleville henkilöille. C-rata tukeutuu alueen harvoihin polkuihin ja muihin selkeisiin maaston kohtiin. 

▪️B-rata 4,1 km tarjoaa monipuolisia rastipisteitä, muutamia tarkkaa kartanlukua vaativia rastivälejä sekä mukavaa maastopohjaa ilman suurempia korkeuseroja. 

▪️A-rata 5,2 km on suunnistuksellisesti ja fyysisesti haastavin. Maaston parhaita suunnistusalueita hyödynnetään monipuolisesti ja Ylämäkeäkin päästään kiipeämään. Polkuja Ylämäen maastossa on vähän, joten ratojen pituudet ovat hieman tavanomaista lyhyempiä.

Tervetuloa suunnistamaan Ylämäen tasaisempiin maastonosiin!

Rataryhmä: Jukka Auvinen ja Juha Minkkinen

✅ Maastoon 16.9 klo 16:30-18:00 välisenä  aikana, maastosta pois viimeistään klo 19:30.

✅Omatoimisuunnistus: 17.9 klo 16:00 – 22.9 klo 20:00. Kartat saatavilla Kuopion Intersportista tai www.rastilippu.fi palvelusta perjantai 17.9 klo 16:00 alkaen. Kartan voi käydä ostamassa myös torstaina Jänneniemestä.

✅Hinnat kaudella 2021:

Kertamaksut: 8€, KuoSun jäsenet 4€, opiskelijat 5€

Sarjakortit: 10krt 65€, KuoSun jäsenet 35€. 5krt 35€, KuoSun jäsenet 18€.

✅Sarjakortit, liikunta- ja kulttuurisetelit maksuvälineinä vain torstaina tapahtumapaikalla❗

✅ Pysäköinti/linkki paikalle: Tienvarsipysäköinti, Joutenjärvi 287

https://maps.app.goo.gl/hfEPEgz5AuaraUxQ8

✅❗Tule paikalla vain terveenä, noudata yleisiä sekä alueellisia korona ohjeita❗

Tervetuloa KuoSun Torstairasteille😊