Tule tutustumaan kuntosuunnistukseen 15.9.2022

 

Kuopion Suunnistajat toteuttaa torstairastien 15.9.2022 yhteydessä kuntosuunnistuksen teemaillan Rautaniemessä. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kuntosuunnistuksesta kiinnostuneille, joille kuntorasteilla käyminen on vierasta tai jotka haluavat elvyttää suunnistustaitojaan. Teemaillassa on mahdollisuus päästä kokeilemaan suunnistusta ohjatusti, saada opastusta kartan lukemiseen ja kompassin käyttöön sekä harjoitella turvallista luonnossa liikkumista. Kyseessä on siis eräänlainen ”minisuunnistuskoulu”. Osallistua voit yksin, kaverin kanssa tai vaikka koko perheen voimin. Sopivia ratoja löytyy niin vauhdikkaille kestävyysurheilijoille kuin pikkulapsiperheille ja kaikille siltä väliltä ikään ja kuntoon katsomatta.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 14.9. info@kuopionsuunnistajat.fi , jotta osaamme varata tarvittavan määrän ohjaajia paikalle. Radoille voi lähteä ohjaajan kanssa pienessä ryhmässä tai yksin omaan tahtiin opastuksen jälkeen. Ryhmä etenee yleensä kävellen, mutta vauhtia voi toki lisätä itselle sopivaksi.

Kokoonnumme Rautaniemen koirapuiston vieressä to 15.9. klo 17:30. Saat sieltä itsellesi kartan 8 euron maksua vastaan. Maksuvälineiksi käyvät käteinen, MobilePay, rastilippu.fi, epassi, Smartum ja muut työnantajan liikuntaedut. Saat myös tarvittaessa kompassin lainaan ja pientä vuokraa vastaan rasteillä laimauksessa käytettävän emitin (ei välttämätön). 

Tervetuloa suunnistamaan!

p.s. Radan varrelle sattuvat marjat ja sienet saa kerätä parempiin suihin.