Uudistuneet seura-asumme ovat nyt tilattavissa!

Kuopion Suunnistajat Clubshop on avattu! Kirjautumalla Clubshopiin sisään pääset näkemään ja tilaamaan uusia seura-asujamme. Seura-asujen toimittaja on Nonamesport.

 

Sovituspäivät

Tule sovittamaan itsellesi oikea koko seura-asua varten:

  • su 20.8.2023 klo 18:30 – 20:00 Jynkän koululla (Maitotie 2), jossa on parhaiten tilaa sovittaa asuja!
  • ke 23.8 klo 18:00 – 20:00 Kuosupassa (Rovastinkatu 7)
  • ma 28.8 klo 18:00 – 20:00 Kuosupassa (Rovastinkatu 7)

 

Tärkeitä ohjeita seura-asujen tilaukseen liittyen

1. Kauppa menee kiinni to 31.8 klo 23:59, minkä jälkeen kaupasta ei voi tilata enää!

2. Kuopion Suunnistajat seurakoodi on 00404KuoSu

Paitaluonnos, ei lopullinen. Paitaan lisätään vielä yhteistyökumppanien logot.

Asujen tilaaminen 

1. Mene Clubshopiin yllä olevasta painikkeesta

2. Luo oma tilinsi seuraamalla ohjeita. Eli tee itsellesi käyttäjätunnus ja salasana. Jos olet tehnyt tämän jo aiemmin (esim. tilannut jonkun muun seuran osalta), sinun ei tarvitse tehdä enää uutta salasanaa, vaan sama tili käy. Kun olet luonut oman tilin, niin kirjaudu clubshoppiin KuoSun koodilla, joka on 00404KuoSu. Eli ensin täytät kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksen, oman salasanan ja sitten koodimme.

3. Kun olet kirjautunut, aukeaa ”My account” -sivu, josta voit tarkistaa ja päivittää omia tietojasi.

4. Kelaamalla alaspäin sivua pääset seuratuotteisiin => valitset tuotteet, koot, määrät ja etenet maksuun. Jokaisella on oma tili, josta näkee omia tietoja sekä tilaushistorian milloin vain. Tilauksia pystyy kuitenkin tekemään vain seuratilauksen aikaan, kuten nyt elokuun loppuun mennessä. Seuraava tilausaika on vasta ensi vuonna.

5. Kun olet päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ), voit valita maksutavan: Klarna, verkkomaksu tai korttimaksu. Maksunvälittäjänä toimii Klarna.

6. Maksettuasi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Clubshop järjestelmässä pitää maksaa ensin, että tilaus menee läpi. Vasta maksettuasi tilaus rekisteröityy. Jos et maksa, tilaus ei astu voimaan. Jos tarvitset maksuaikaa, voit valita Klarna-maksun, jolloin saat pidemmän maksuajan.

7. Kaupan sulkeuduttua oman designin tuotteet lähtevät työn alle ja uudet seura-asut ovat jaossa seurapäivässä 19.11.2023 Rauhalahdessa.

Jos sinulla on kysyttävää tilauksesta, ota yhteyttä Kuopio Suunnistajien puolelta Kirsi Koskeloon, kirsikkakoskelo@gmail.com, tai tai yhteistyökumppanin puolelta Kari Arposeen, kari.arponen@nonamesport.com.

Yhteistyökumppanimme