Tervetuloa aikuisten suunnistuskouluun 2024!

Sopii sekä aloittajille että jonkin verran suunnistaneille

Onpa tavoitteenasi suunnistuskilpailuun tai -tapahtumaan osallistuminen, uuden kunto- tai luontoliikuntaharrastuksen aloittaminen, suunnistustaitojesi kehittäminen, turvallisesti luonnossa liikkumaan oppiminen tai uusien marjamaiden löytäminen, suunnistuskoulu on sinulle oikea paikka!

Suunnistuskoulussa edetään omien taitojen ja kunnon mukaan kävellen, hölkäten tai juosten.  Suunnistuskoulun opeilla uskaltaa osallistua vaikka Jukolan Viestiin! Ensimmäisellä kokoontumiskerralla tutustutaan kartanluvun perusteisiin Sampo Hyppölän johdolla Jynkän koululla ja tehdään harjoituksia koulun ympäristössä. Viidellä muulla kerralla kierretään torstairastien ratoja pienissä ryhmissä ohjaajan johdolla.

Aika: Kuutena torstaina 25.4.2024 – 30.5.2024 klo 18 – n. klo 19:30.

Paikka: Jynkän koulu (Maitotie 2) ensimmäisellä kerralla. Muut kerrat torstairastien yhteydessä eri puolilla Kuopiota (mahdollisuus kimppakyyteihin). Ensimmäisellä kerralla on teoriaopetusta, jonka jälkeen siirrymme pieneen ulkoharjoitukseen.

Varusteet: Säänmukainen varustus maastossa liikkumiseen ja oma kompassi, jos sellainen on. Uutta ei tarvitse ostaa, sillä lainakompasseja on käytettävissä.

Hinta: 100 €, sis. ohjauksen, suunnistuskartat ja lainakompassien käytön.

Suunnistuskoulumaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Suomisportissa omilla pankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole Suomisport-tiliä, linkki vie ensin kirjautumissivulle, jonka jälkeen vasta voi ilmoittautua. ePassi, Smartum, Edenred ja vastaavat käyvät myös maksuvälineiksi (Kts. ohjeet alta).

Mikäli maksat jollain liikuntaedulla, käytä Suomisportissa alennuskoodia LIIKUNTAETU, jolloin pääset ilmoittautumaan ilman maksua. Maksa sen jälkeen suunnistuskoulumaksu 100 € liikuntaetusi omassa mobiilisovelluksessa tai verkkopalvelussa Kuopion Suunnistajille. Toimita kuitti pdf:nä tai valokuvana suorittamastasi maksusta info@kuopionsuunnistajat.fi.

Kenelle: Yli 16-vuotiaille suunnistuksesta kiinnostuneille tai lajia jonkun verran harrastaneille.

Tavoite: Aloittajilla riittävän suunnistustaidon saavuttaminen, jonka turvin voi osallistua itsenäisesti kuntorasteille. Jonkin verran harrastaneille omien suunnistustaitojen ja vauhdin kehittyminen. Mahdollisesti kisoihin osallistuminen.

Ilmoittautuminen Suomisportin kautta:

Lisätietoja ja tiedustelut: info@kuopionsuunnistajat.fi tai Tiina Sundvall p. 041-4361120

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.4.2024. Suunnistuskouluun otetaan 30 ensiksi ilmoittautunutta osallistujaa.

Suunnistuskoululaisten nimet ja muut ilmoittautumisen yhteydessä kerätyt tiedot tallentuvat Suomisportin rekisteriin.