Kuopion Suunnistajien hallitus on nimennyt tänään Kuopion vuoden 2025 suunnistuksen MM-tapahtumaviikon uudeksi johtajaksi Jari Kymäläisen Tampereelta. Tervetuloa Jari mukaan projektiin tässä roolissa! Samalla kiitämme toisiin tehtäviin syksyllä siirtynyttä Raimo Kariniemeä MM-kilpailuprojektin johtamisesta tähän saakka. 

Jari Kymäläinen on toiminut vuosia kansainvälisen suunnistusliiton (IOF) vastuullisissa tehtävissä ja entisenä huippusuunnistajana hän tietää erinomaisesti myös urheilijan toiveet MM-tapahtumaa ajatellen. Hän on IOF:n kokeneimpia valvojia, joten erityisosaamista riittää myös huippusuunnistuksen ulkopuolisiin asioihin. Haasteena oleva etäisyys kotikaupungista Tampereelta Kuopioon mietitytti aluksi, kun Jaria pyydettiin vaativaan tehtävään. Lopullista päätöstä helpotti se, että hän on ollut MM-projektissa mukana alun suunnitteluvaiheesta saakka valvojan roolissa. Taustat ovat selvillä, etäyhteyksistä on tullut arkipäivää ja yhteistyö muun johdon kanssa on sujunut mutkattomasti.

Kymäläisten perhearki on pyörinyt suunnistuksen ympärillä. Perheeseen kuuluvat vaimo Maritta ja jo aikuiset lapset Sanni sekä Severi. Jarin arkityö on kaivosteollisuuden henkilöstöhallinnon johtotehtävissä, jossa hän kohtaa ihmisiä erilaisista taustoista ympäri maailman.

Uusi tapahtumajohtaja on tavattavissa ensi maanantaina 19.2.2024 MM-kisojen tiedotustilaisuudessa Rauhalahdessa klo 18 alkaen.