Kauden aloitusseminaari on tarkoitettu seuran hallituksen jäsenille ja jaostojen aktiivisille toimijoille. Mukaan ovat tervetulleita myös muut seuran toiminnasta kiinnostuneet. Ilmoittautumiset ja lisätiedot oheisesta Suomisport-linkistä.

Henkilömuutoksia alkavaan suunnistuskauteen

Syyskokouksessa 24.11.2022 valittiin uusia henkilöitä Kuopion Suunnistajien hallitukseen ja samalla lausuttiin myös kiitoksia pitkäaikaisille vastuunkantajille, jotka siirtyvät jatkossa eri rooleihin.

Vuoden alussa Kuopion Suunnistajien uutena puheenjohtajana aloittaa Jaana Turunen ja Hanna Väätäinen siirtyy varapuheenjohtajaksi. Hallituksen uusina jäseninä aloittavat Sami Hämäläinen ja Emilia Uurasjärvi. Sampo Hyppölä valittiin uudelle hallituskaudelle. Entisistä jatkavat Tiina Sundvall ja Jukka Tiitto. Hallituksen varajäseniä ovat Vesa Saramäki ja Timo Ruotsalainen.

Seuran pitkäaikainen puhjeenjohtaja Timo Suhonen siirtyy MM-kilpailuprojektin johtoryhmän puheenjohtajaksi ja hän vastaa tässä vaiheessa myös yritysyhteistyöstä ja taloudesta. Samoin pitkäaikainen valmennusryhnmän vetäjä Sakari Hyvönen keskittyy jatkossa kilpailu- ja karttajaoston vetämiseen sekä erityisesti MM-kilpailuprojektin pääsihteerin tehtäviin. Niin ikään kuntosuunnistusjaostoa usean vuoden vetänyt Timo Ruotsalainen siirtyy jaoston rivijäseneksi ja hallituksen varajäseneksi.

WANTED: valmennusjaoston ja kuntosuunnistusjaoston vetäjät

Olisitko se sinä tai tietäisitkö jonkun sopivan? Ota yhteyttä info@kuopionsuunnistajat.fi, niin kerromme lisää.

 

Muita muutoksia ja ajankohtaista tiedotettavaa

  • Kuopion Suunnistajat siirtyy käyttämään Suomisportia 1.1. alkaen jäsenrekisterinään sekä seuran tapahtumakalenterina ja viestintäkanavana. Lue lisää. 
  • Jäsenmaksut säilyvät ennallaan vuonna 2023.
  • Kuopion Suunnistajat on hakenet OKM:ltä seuratukea nuorisovalmentajan palkkaamiseen.
  • Tervaruukin latukahvila aukeaa näillä näkymin tammikuussa. Seuran jäseniä tarvitaan kahvilanpitovuoroihin viikonloppuisin klo 10-15 sekä hiihtolomaviikolla. Latukahvilan ylläpito on osa seuran varainhankintaa, jota tarvitaan toiminnan toteuttamista varten. Otathan siis myyntivuoron itsellesi heti kun niiden varaukset aukeavat.