Kuopion Suunnistajat

Nuorisojaosto

Uutiskirje 2/2023

 

Hei taas kaikille. Talvi on edennyt jo pitkälle ja kevät lähenee. Tämä tarkoittaa sitä, että suunnistuskausi lähestyy ja sen myötä myös tiedotettavia asioita on jo aika paljon, joten luethan tämän kirjeen huolella, se sisältää paljon tärkeää asiaa.

 

  1. TERVARUUKIN HIIHTOMAJALLE TARVITAAN TALKOOLAISIA!! Tervaruukin hiihtomajan latukahvio Neulaniemen kupeessa on KuoSun merkittävä varainhankintamuoto, ja sen pyörittämiseen tarvitaan koko seuran panosta. Seura maksaa juniorisuunnistajien osanotomaksut ja tukee useilla tuhansilla euroilla myös leiri- ja kilpailumatkoja. Jotta tämä olisi jatkossakin mahdollista, tarvitaan kaikkien panosta talkootoimintaan. Ilmoittaudu siis talkoolaiseksi Tervaruukin latukahvioon Suomisportin kautta tai Samille (040 846 0709). Yksin ei tarvitse olla ja tehtäviin opastetaan. Pyritään järjestämään myös siten, että uusien myyjien kaverina on aina joku kokeneempi. Latukahvio avautuu helmikuussa ja on auki viikonloppuisin hiihtokauden loppuun saakka.

 

  1. JUNIOREIDEN SPRINTTIPÄIVÄ Outokummussa ja Liperissä 11.2.!! Savo-Karjalan suunnistuksen seuraava sprinttipäivä pidetään P-Karjalassa lauantaina 11.2. Päivä alkaa Outokummun vanhan kaivokset P-paikalta klo 10, https://goo.gl/maps/1NX9uKC2hWyEb2Hu5 Iltapäivän harjoitus Ylämyllyn Paloaukealta klo 14, https://goo.gl/maps/9jJBE5WerYMqkeUv8 Tarjolla huippuhienot sprinttiharjoitukset tasoilla HD14 ja HD16. Ilmoittaudu mukaan Suomisportissa tai suoraan Samille 7.2. mennessä.

 

  1. VALMENTAJAKOULUTUSTA TARJOLLA!! Suunnistusliiton Taso 1-seuravalmentajakoulutus toteutetaan Kuopiossa kevään ja kesän aikana. Koulutus koostuu etäopiskelupäivistä ja kahdesta lähipäivästä. Koulutus alkaa maaliskuussa ja ilmoittautuminen on avoinna parhaillaan. Tämä koulutus on maksuton ja sopii aloiteleville suunnistusvalmentajille sekä esim. suunnistuskoulussa kokemusta jo kartuttaneille. Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan: https://sslkoulutus.fi/blog/2022/11/01/nuori-suunta-koulutuskiertue-2023/

 

Lisätietoja koulutuksesta Samilta. Tavoitteena olisi, että Kuosusta saadaan 5-10 henkilöä mukaan.

 

  1. OSALLISTU TREENIHAASTEESEEN JA VOITA PALKINTOJA!! Kainuulaisten innoittamana myös KuoSu on käynnistänyt haasteen, jonka tavoitteena on kerätä 75 suunnistustreenisuoritusta vuoden aikana. Samalle kannustetaan myös oman liikkumisen seurantaan ja liikunnan lisäämiseen. Aikuisilla haasteeseen hyväksytään mukaan kaikenlaiset suunnistussuoritukset, 12 vuotiailla ja nuoremmilla mukaan kelpaavat kaikenlaiset liikuntasuoritukset. Katso ohjeet täältä liity mukaan haasteeseen: https://kuopionsuunnistajat.fi/juhlavuoden-75-suunnistusta-haaste/