Tervetuloa juhlimaan 75-vuotiasta seuraamme!

Kuopion Suunnistajat -nimisen urheiluseuran perustamisesta tulee tänä vuonna 75 vuotta. Juhlimme sitä suunnistuksen, savusaunan ja syömisen merkeissä sunnuntaina 19.11.2023 Rauhalahdessa. Päivän aloittaa seuranmestaruusrogaining ja se päättyy palkintojen jakoon. Lue lisää alla olevasta linkistä ja ilmoittaudu mukaan Suomisportissa viimeistään 8.11.2023.

Tapahtuma on maksuton seuran jäsenille ja tänä kesänä lasten suunnistuskoulussa mukana olleille. Suunnistavan lapsen mukana tapahtumaan voi osallistua myös vanhempi. Mikäli hän  ei ole seuran jäsen, osallistumisesta maksetaan 20 € tarjoilumaksu. 

75 suunnistusta -haaste

Saavutitko juhlavuoden 75-suunnistusta haasteen? Mikäli kyllä, lähetä tieto siitä info@kuopionsuunnistajat.fi 15.11.2023 mennessä. Voit lähetää älykellon listauksen, Excel-taulukon, käsin kirjoitetun listauksen tai muun koosteen, josta käyt ilmi suunnistukset. Haasteen suorittaneet pääsevät juhlavuoden Hall of Fameen, kunniaseinälle, tänne nettisivuille ja palkitsemme heitä juhlassa.

 

Uudet seura-asut

KuoSun uudet seura-asut julkaistaan 75-juhlassa Jätkänkämpällä. Tavoitteena on myös jakaa elokuussa tilatut vaatteet käyttäjilleen samalla.

Jos et ehtinyt mukaan tähän tilaukseen, niin toinen mahdollisuus on talvella helmikuussa. Silloin tilatut asut ehtivät vapuksi perille. Tilausmahdollisuuksia on noin kerran vuodessa, joten älä missaa tätä määräaikaa, jotta ensi kesän kisoissa pääset loistamaan uudessa paidassa!

Syyskokous 30.11.2023 klo 18 Neulamäen koululla

Laitathan saman tien kalenteriisi syyskokouksen ajan ja paikan. Seuran syyskokouksessa hyväksytään kauden 2024 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan uusia jäseniä hallitukseen erovuoroisten tilalle. Saimme kesällä valmiiksi kevätkokouksen hyväksymät sääntömuutokset, jotka astuivat voimaan elokuun alusta. 

Olisitko käytettävissä vastuutehtävissä ensi vuonna? Ei ole olemassa mystistä seuraa, joka tekee asioita. Seura olemme me kaikki ja toimintamme on sen mukaista, millaiseksi teemme sen yhdessä. Mitä enemmän on tekijöitä, sitä pienempi on vastuu ja sitä mukavampaa tekeminen on! Mikäli koet kiinnostusta seuratyöhön, ota yhteyttä saman tien puheenjohtajaan tai hallituksen jäseniin. Yhteystiedot löydät Info-sivulta. 

Talvikaudella tapahtuu

Lokakuun lopussa starttasi Yöcup, joka toteutetaan yhteistyössä Siilin Rastin ja Kuopion seudulla asuvien SM-suunnistajien kanssa. Talvijuoksucup käynnistyy 4.11.2023 ja juostaan joka kuun ensimmäisenä lauantaina klo 11 Väinölänniemellä. Lisätietoja Suomisportista. Lasten ja nuorten saliharkat jatkuvat tuttuun tapaan maanantaisin Rajalan koululla ja lisäksi toteutetaan muita juoksu- ja korttelitreenejä.

Nuorisovalmentajamme Aleksi Sopon siirryttyä talvikaudeksi päätoimiseksi opiskelijaksi, treenejä vetää pääasiassa Aleksi Karppinen. Molemmat valmentajat tekevät 25 % työaikaa KuoSussa huhtikuun loppuun saakka, jolloin Aleksi Sopo palaa täysipäiväiseksi valmentajaksemme.

Osa harjoituksista on vain lapsille ja nuorille, osa on avoimia kaikille kuosulaisille ja osa myös kaikille muille liikkujille. Tervetuloa treenaamaan!

Mualiman cuppia

Osana WOC2025-projektia järjestämme ensi vuonna Lastukoskella suunnistuksen maailman cupin finaalin. Merkkaa siis kalenteriisi syyskuun viimeinen viikonloppu, tule mukaan kisahuumaan ja ilmoittaudu mukaan talkoisiin. Tämän lähempää ei maailman huippuluokan suunnistusta pääse seuraamaan ennen seuraavan vuoden MM-kisoja!